Libnet.ro
UNICEF

11:30

Bilantul sumbru al eliberarilor conditionate din Romania

Hotnews Hotnews,
 Bilantul sumbru al eliberarilor conditionate din Romania

Problema eliberarilor conditionate poate fi redusa la cateva cifre: in perioada 2017-2019 au fost eliberati conditionat 26. 760 de detinuti. Cei mai multi au beneficiat de celebra lege a recursului compensatoriu. Mai bine de o treime dintre cei eliberati conditionat in perioada la care ne referim erau recidivisti, iar 11,83% dintre ei s-au intors in puscarie, fie pentru ca au comis alte fapte, fie fiindca aveau pe rol alte dosare pentru care au primit noi pedepse. O alta cifra relevanta: aproape 8. 000 dintre cei eliberati conditionat aveau codamnari pentru omor, talharie si furt calificat. Unii dintre ei au iesit imediat in evidenta prin fapte care au ingrozit opinia publica. Ultimul astfel de caz a fost incendierea tinerei de 17 ani din Mehedinti de catre un barbat cu cinci crime la activ, condamnat la inchisoare pe viata, dar eliberat conditonat. continuă pe Hotnews

Cantareata celebra din Romania, suspecta de coronavirus. Si-a anulat deja toate aparitiile publice

O noua vedeta din Romania este suspecta de coronavirus. A fost deja nevoita sa-si suspende toate spectacolele si aparitiile publice din perioada urmatoare. Este vorba despre Nico. Celebra cantareata ploiesteana a fost obligata sa se autoizoleze la domiciliu dupa ce a intrat in contact cu o persoana bolnava intr-o emisiune TV.

Premierul Ludovic Orban: Atat tronsonul BRUA din Romania, cat si gazoductul Ungheni-Chisinau vor fi finalizate in acest an, ambele sub coordonarea Transgaz

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca atat gazoductul Ungheni-Chisinau, cat si tronsonul romanesc din BRUA, gazoductul care va traversa Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria, vor fi finalizate in.

Admitere la facultate 2020: La majoritatea universitatilor din Romania admiterea se muta in online, cu concurs de dosare

Admiterea la facultate 2020 se muta in mediul online, prin concurs de dosare, la majoritatea universitatilor din tara, din cauza pandemiei de COVID-19. Facultatile de medicina pastreaza concursul clasic pentru proba scrisa cu respectarea regulilor de distantare.

Harta celor mai afectate zone din Romania din cauza COVID-19. Suceava si Bucuresti, in continuare pe primele locuri

Pana in acest moment, in Romania au fost confirmate 23. 080 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16. 308 au fost declarate vindecate si externate.

Inundatii masive in Capitala si in alte zone din Romania. Strazile s-au transformat in rauri, iar apele involburate au intrat in curtile si casele oamenilor (VIDEO)

Inundatiile fac prapad in Romania. in urma precipitatiilor abundente cazute in mai multe judete din tara, strazile unor localitati s-au transformat in adevarate rauri, iar apele involburate au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2312 seconds )