Libnet.ro
UNICEF

13:45

Bilantul victimelor exploziilor din Sri Lanka ajunge la 290 de morti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bilantul victimelor exploziilor din Sri Lanka ajunge la 290 de morti

Bilantul victimelor atacurilor din Sri Lanka a ajuns la 290 de morti dupa ce mai multe explozii s-au produs in biserici si hoteluri de lux din tara in duminica Pastelui catolic, scrie BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Bilantul atacurilor din Sri Lanka a ajuns la 290 de morti

Autoritatile din Sri Lanka anunta ca 290 de persoane au murit si cel putin 500 au fost ranite in urma exploziilor care au vizat cinci hoteluri si trei biserici din orasele Colombo, Negombo si Batticaloa, scrie Mediafax, citand BBC.

FOTO Harta exploziilor din Sri Lanka: Orasele, bisericile si hotelurile vizate de atacatori

Un atac coordonat fara precent a indoliat lumea catolica duminica. Opt explozii au avut loc in trei biserici, la patru hoteluri si intr-un cartier din trei orase diferite din Sri Lanka, provocand una dintre cele mai mari drame din istoria acestei tari din Asia de Sud.

Anuntul MAE dupa masacrul din Sri Lanka: Autoritatile locale nu au notificat ambasada cu privire la existenta unor cetateni romani printre victime

MAE a transmis ca autoritatile locale din Sri Lanka nu au notificat ambasada cu privire la existenta unor cetateni romani printre victimele exploziilor produse in aceasta tara, iar la nivelul misiunii diplomatice nu s-au inregistrat solicitari de asistenta consulara.

Premierul Dancila, mesaj dupa tragedia din Sri Lanka

Premierul Dancila a condamnat, duminica, atacurile din Sri Lanka si a transmis condoleante sincere. Romania condmana atacurile din Sri Lanka si transmite sincere regrete pentru victimele care si-au.

IOHANNIS, DUPA ATACURILE DIN SRI LANKA: Trebuie sa sustinem libertatea religiei si a credintei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, condoleante tuturor celor afectati de atacurle din Sri Lanka si a afirmat ca trebuie sa sustinem libertatea religiei si a credintei.

ATENTATELE DIN SRI LANKA: Guvernul a blocat retelele de socializare pentru a impiedica difuzarea de informatii false

Guvernul din Sri Lanka a decretat duminica blocarea temporara a retelelor de socializare pentru a impiedica difuzarea de informatii incorecte si false cu privire la valul de atentate care a lovit insula, provocand moartea a cel putin 158 de persoane, scrie AFP.

El este milionarul care a pierdut trei copii in atentatele din Sri Lanka

Cel mai bogat om din Danemarca, Anders Holch Povlsen, a pierdut trei dintre cei patru copii ai sai in atacurile din Sri Lanka, a anuntat luni un purtator de cuvant al firmei de imbracaminte a lui Povlsen, citat.

Atacurile din Sri Lanka: Autoritatile fusesera avertizate cu doua saptamani inainte, serviciile de informatii stiau pana si numele teroristilor

Autoritatile din Sri Lanka au fost avertizate cu doua saptamani inaintea atacurilor din timpul Pastelui Catolic si aveau numele suspectilor, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului Rajitha Senaratne, citat de Guardian.

Autoritatile din Sri Lanka interzic circulatia pe timp de noapte in capitala Colombo

Autoritatile din Sri Lanka au interzis din nou circulatia pe timp de noapte in capitala Colombo, pentru a doua zi la rand luni, de la ora locala 20:00 pana la 04:00 marti dimineata, a informat guvernul, scrie Reuters.

Atentatele din Sri Lanka: Treisprezece barbati arestati (surse din politie)

Politia din Sri Lanka a arestat 13 barbati in legatura cu atentatele de duminica, produse in biserici si hoteluri, ce au ucis peste 200 de persoane, au declarat luni surse din politie citate de AFP.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1893 seconds )