Libnet.ro
UNICEF

16:45

Bill Gates a declarat ca Donald Trump nu stie diferenta dintre HPV si HIV

Antena3 Antena3,
Bill Gates a declarat ca Donald Trump nu stie diferenta dintre HPV si HIV

Bill Gates, fondatorul Microsoft, a declarat in fata personaluluicompaniei lui ca presedintele Donald Trump nu stia diferenta dintre HPV si HIV atunci cand s-au intalnit, la doua ocazii diferite,. continuă pe Antena3

Coreea de Nord ameninta sa anuleze intalnirea dintre Kim Jong Un si Donald Trump

Coreea de Nord ameninta sa anuleze mult asteptata intalnire din 12 iunie dintre liderul sau, Kim Jong Un, si presedintele Donald Trump. Nord-coreenii au anulatdejao intalnire la nivel.

Donald Trump, pozitie de forta fata de Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca inca nu este clar daca summitul planificat cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un va avea totusi loc si a spus ca va continua sa insiste pe denuclearizarea.

Donald Trump, acuzatii fara precedent la adresa FBI: Statele Unite aproape de un razboi politic

Donald Trump lanseaza acuzatii extrem de grave la adresa agentiei secrete FBI! Presedintele american sustine ca un agent FBI a fost infiltrat sau agentia a recrutat o persoane care sa ii ofere informatii.

ALERTA iN SUA! iMPUSCATURI la clubul de golf al lui Donald Trump (VIDEO)

Un barbat inarmat care a vrut sa intre pe terenul de golf al lui Donald Trump din Florida a fost impuscata de cei care asigura paza presedintelui SUA. Barbatul, identificat ca fiind Jonathan Oddi in.

Yanny sau Laurel? Ce raspunde Donald Trump la intrebarea generata de iluzia audio care a impartit internetul in doua VIDEO

Casa Alba a postat pe pagina de Facebook un filmulet amuzant in care Donald Trump, fiica sa Ivanka si vicepresedintele Mike Pence raspund la intrebarea momentului: Ce aud? Yanny sau Laurel?, generata de iluzia audio care a impartit internetul in doua tabere.

VIDEO Donald Trump, ntrebat ce aude, Laurel sau Yanny: Covfefe

Tabara Laurel sau Yanny? Chiar si Casa Alba a cedat in fata acestui fenomen viral pe internet, postand un scurt video in care Donald Trump, fiica sa Ivanka si vicepresedintele Mike Pence spun ce cuvant aud, scrie AFP.

Donald Trump, amenintari la adresa mai multor tari NATO si laude pentru Romania

Presedintele Donald Trump continua politica cu o mana forte in privinta relatiilor externe. Liderul de la Casa Alba nu a avut nicio ezitare in a ameninta tarile membre NATO care nu respecta obligatiile pe ca.

Donald Trump cere tarilor NATO sa-si achite obligatiile

Donald Trump avertizeaza, din nou statele, membre NATO care, in opinia sa, nu isi respecta angajamentele financiare fata de Alianta. La o intalnire cu secretarul general al NATO, Trump a citat explicit.

Summit SUA-Coreea de Nord: Donald Trump l contrazice pe John Bolton si spune ca asa-numitul model al Libiei pentru denuclearizare nu vizeaza Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump si-a contrazis propriul consilier de securitate nationala, spunand ca asa-numitul model al Libiei pentru denuclearizare nu este urmarit a fi implementat in Coreea de Nord, informeazaBBC.

VIDEO Donald Trump catalogheaza imigrantii ilegali drept animale

Presedintele american Donald Trump a catalogat drept animale anumiti imigranti ilegali, la o masa rotunda pe tema oraselor-sanctuar si bandelor infractionale, carora le-a denuntat cruzimea, mai ales a gruparii MS-13, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )