Libnet.ro
UNICEF

01:05

Biroul Electoral Central a respins anularea alegerilor in Sectorul 1

Antena3 Antena3,
Biroul Electoral Central a respins anularea alegerilor in Sectorul 1

Biroul Electoral Central a respins, cu 12 voturi la 5, contestatia depusa de PSD cu privire la alegerile desfasurate in Sectorul 1. Candidatul PSD si primarul in functie, Dan Tudorache, ceruse, prin avocatul sau, anularea alegerilor sau renumararea voturilor de la sectiile din sector in contextul suspiciunilor de frauda. continuă pe Antena3

Biroul Electoral Central a respins cererea MAI de a prelungi votul dupa ora 21.00

Biroul Electoral Central BEC) a respins duminica solicitarea Ministerului de Interne MAI) de a prelungi ora de votare ca urmare a formarii de cozi in unele sectii votare din cauza masurilor de prevenirea raspandirii COVID-19, arata G4Media.

Surse: Biroul Electoral Central a amanat decizia de renumarare a voturilor de la Sectorul 1. O hotarare va fi luata miercuri

Biroul Electoral Central va decide miercuri daca da curs solicitarii PSD de a fi renumarate voturile de la Sectorul 1. Social-democratul Dan Tudorache, inca primar acolo, a cerut renumararea voturilor dupa.

PNL cere anularea alegerilor pentru functia de primar in Costinesti, dupa ce buletinele de vot au fost tiparite gresit - in dreptul candidatului liberal apare sigla Pro Romania

Deputatul liberal Bogdan Hutuca, liderul filialei judetene Constanta a PNL, a declarat pentru Agerpres ca a formulat o intampinare la Biroul Electoral Central BEC) prin care cere anularea procesului electoral pentru functia de primar al comunei Costinesti si reluarea acestuia la o data ulterioara, in conditii echitabile pentru toti participantii.

Dan Tudorache asteapta de la Biroul Electoral Sector 1 decizia de renumarare sau nu a voturilor

Biroul Electoral Central a respins cererea PSD de renumarare a voturilor la sectorul 1, insa Dan Tudorache mai asteapta o decizie, cea a Biroului Electoral Sector 1 BES1). Aceasta in conditiile in care PSD a inaintat si catre Biroul Electoral de Sector o solicitare de renumarare a voturilor, potrivit afirmatiilor candidatului PSD. Un alt birou electoral, cel de la Sectorul 5, a decis renumararea voturilor.

Ciolacu anunta ca PSD a depus la Biroul Electoral Central o solicitare de renumarare a voturilor pentru Primaria Sectorului 1

PSD cere renumararea voturilor pentru Primaria Sectorului 1 si sustine ca numaratoarea paralela arata o diferenta de 200 de voturi in favoarea lui Daniel Tudorache.

TUDORACHE: USR pune presiune asupra reprezentantilor din biroul electoral

Daniel Tudorache a acuzat USR ca pune presiune asupra reprezentantilor din biroul electoral Sector 1 si ca este un lucru ilegal. Candidatul PSD la primaria de sector a precizat ca un curier s-a dus sa stranga procesele verbale de la reprezentantii PSD, care erau mai putin de 100. Acesta a adaugat ca dupa solicitarea pe care a facut-o pentru renumararea voturilor, BEC va stabili cine este castigator si a tinut sa reitereze ca numaratoarea paralela a PSD a aratat ca el are cu 200 de voturi in plus fata de candidata USR Clotilde Armand, conform news. ro.

BEC a respins cererea PSD de anulare a alegerilor sau renumarare a voturilor la sectorul 1

Biroul Electoral Central a respins cererea PSD de anulare a alegerilor sau renumarare a voturilor la sectorul 1. Decizia a fost luata cu 12 la 5.

Precizarile Politiei cu privire la situatia alegerilor de la Sectorul 1: Se fac cercetari dupa ce un barbat a iesit din Biroul Electoral avand asupra sa 473 de procese verbale (FOTO, VIDEO)

Politia face precizari cu privire la situatia de la Sectorul 1, unde nu a fost stabilit inca un castigator al alegerilor. Ionut Dana, seful Politiei Sectorului 1, a declarat marti ca, in cursul zilei de.

Omul de afaceri Mohammad Murad, candidat independent, a cerut BEC anularea alegerilor pentru Primaria Mangalia

Candidatul independent la Primaria Mangalia, Mohammad Murad, a cerut Biroului Electoral Central anularea alegerilor pentru functia de primar, considerand ca, in urma unui incident din ziua alegerilor locale, in care el nu a fost implicat, dar legat de care s-a afirmat in spatiul public ca el ar fi oferit mita alegatorilor sau ca ar fi fost retinut, a influentat alegatorii si i-a impiedicat pe acestia sa-l voteze. Murad se situa ieri pe locul al doilea in cursa pentru Primaria Mangalia, dupa numararea a 81% din voturi, conform rezultatelor provizorii transmise BEC, relateaza news. ro.

Voturile din sectorul 5 la alegerile de duminica se renumara, a decis Biroul Electoral de Sector Decizia, contestata de Piedone Si la Calarasi s-a decis renumararea voturilor

Biroul Electoral al Sectorului 5 a decis renumararea voturilor pentru primarul de sector, a anuntat miercuri candidatul dreptei, Cristian Bacanu. Cristian Popescu Piedone, ales primar la sectorul 5 in urma alegerilor de duminica, a contestat decizia. Reprezentantii PSD au precizat, intr-o postare pe Facebook, ca Biroul Electoral a decis sa fie renumarate voturile si la Calarasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )