Libnet.ro
UNICEF

20:45

Birourile Caselor locale de pensii din Bucuresti vor fi daramate. Anuntul facut de ministrul Muncii

Antena3 Antena3,
Birourile Caselor locale de pensii din Bucuresti vor fi daramate. Anuntul facut de ministrul Muncii

Birourile Caselor locale de pensii din Bucuresti vor fi daramate. continuă pe Antena3

Birourile Caselor locale de pensii din Bucuresti vor fi daramate. Anuntul facut ed ministrul Muncii

Birourile Caselor locale de pensii din Bucuresti vor fi daramate.

MINISTRUL MUNCII: Casele locale de pensii din Bucuresti trebuie sa reamenajeze zona de lucru cu publicul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca, pana in 31 ianuarie, Casele locale de pensii din Bucuresti trebuie sa reamenajeze zona de lucru cu publicul, pentru a inlatura peretii dintre angajati si cetateni.

Ministrul Muncii a emis un ordin prin care, pana in 31 ianuarie, Casele locale de pensii din Bucuresti trebuie sa reamenajeze zona de lucru cu publicul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca, pana in 31 ianuarie, Casele locale de pensii din Bucuresti trebuie sa reamenajeze zona de lucru cu publicul, pentru a inlatura peretii dintre angajati si cetateni.

PRESEDINTELE AAR: Aeroporturile din Romania vor avea nevoie de investitii

Aeroporturile din Romania vor avea nevoie, in urmatorii 15 ani, de investitii in marirea terminalelor si a pistelor, in contextul in care se prognozeaza o crestere de 200% a traficului de pasageri, iar dat fiind ca, din urmatorul ciclu financiar european nu vor mai exista fonduri nerambursabile pentru investitii in infrastructura aeroportuara, rolul principal pentru finantarea acestora il vor avea autoritatile publice locale, a declarat presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania AAR) David Ciceo.

Tentativa de phishing in numele Universitatii din Bucuresti: E-mailurile transmise fac parte dintr-o campanie malware

Universitatea din Bucuresti anunta existenta unei tentative de phishing in care sunt utilizate referinte legate de UB. Universitatea din Bucuresti se delimiteaza de orice e-mail trimis in numele institutiei.

Poluarea din Bucuresti: cate sanctiuni a primit Primaria Capitalei de la Gara de Mediu. Cifra e socanta

Situatia poluarii din Bucuresti a devenit din ce in ce mai ingrijoratoare, iar Gabriela Firea vine la inaintare cu o serie de scuze pentru a-ti atrage atentia ca nu este doar vina ei. Mai interesant decat acest detaliu este numarul sanctiunilor primite de Primaria Capitalei de la Garda de Mediu. S-ar putea sa nu fi .

PE FONDUL RECUPERARII DEPRECIERILOR CAUZATE DE EFECTELE OUG 1142018 IN ECONOMIE Fondurile de pensii din Pilonul II - la cea mai buna performanta din ultimii noua ani

Randamentul mediu al fondurilor din Pilonul II a fost de 11,8%, anul trecut, in timp ce randamentul total realizat de la inceput si pana acum a ajuns la 154%, potrivit APAPR * Autoritatile sustin ca trebuie investit in Pilonul II de pensii * Analistii spun ca ar fi bine ca Pilonul II sa fie complementar la Pilonul I si suplimentat de economiile individuale Cele sapte fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au avut, anul trecut, un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii noua ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si ca urmare a evolutiilor peste asteptari ale Bursei de Valori Bucuresti, arata un comunicat transmis de Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

SOC la PRO TV! Si-a dat DEMISIA, a DIVORTAT si s-a mutat DEFINITIV din BUCURESTI!

O mai tineti minte? Este una dintre cele mai frumoase jurnaliste din Romania. A fost prezentatoarea emisiunii Bake Off de la Pro Tv, dar si reporter al Antenei 1.

Bebino, seful Clanului Sportivilor, retinut in urma rafuielii de saptamana trecuta din Bucuresti

Marius Alecu, cunoscut drept Bebino, sef al Clanului Sportivilor, a fost retinut, miercuri, de politisti, el fiind suspectat de tentativa la omor, dupa ce a fost implicat intr-o rafuiala cu membrii altui clan din Capitala, la finalul saptamanii trecute, potrivit Mediafax.

Citylink este cel mai nou serviciu de car-sharing din Bucuresti

Bucurestiul are un nou serviciu de car-sharing numit Citylink cu o flota formata din modele hibrid Toyota Yaris si Toyota Corolla. Citylink si-a inceput activitatea de car-sharing in Bucuresti din luna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )