Libnet.ro
UNICEF

15:45

Black Friday 2017 - O zi controversata care a atras insa multa lume - Istorie, frustrare, agitatie si cateva bucurii

Hotnews Hotnews,
 Black Friday 2017 - O zi controversata care a atras insa multa lume - Istorie, frustrare, agitatie si cateva bucurii

Black Friday a ajuns la a saptea editie in Romania si, desi sunt multi cei care spun ca nu se lasa amagiti si ca nu vor cumpara impulsiv ceva ce nu au nevoie, datele arata ca oamenii au cumparat mult si anul acesta. Ponderea celor care au platit cu cardul pe cele mai mari site-uri a depasit 30%, tot mai multi cumpara de pe mobil si nu au lipsit lucrurile exotice. De Black Friday s-au comandat genti de peste 7. 000 de lei bucata, masini de 80. 000 de euro, dar si lingouri de aur. Rapiditatea a fost insa cuvantul cheie, fiindca la eMAG 500 de console XBOX s-au vandut in 53 de secunde si 250 de iPhone 7, in sub doua minute. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cateva din momentele zilei, iar in articol puteti citi si o istorie a Black Friday in Romania. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Black Friday 2017 - O zi controversata care atrage insa multa lume - Istorie, frustrare, agitatie si cateva bucurii

Black Friday a ajuns la a saptea editie in Romania si, desi sunt multi cei care spun ca nu se lasa amagiti si ca nu vor cumpara impulsiv ceva ce nu au nevoie, toate estimarile arata ca romanii vor cumpara peste nivelul de anul trecut. Tot mai multi platesc cu cardul, sunt promovate puternic card-urile de cumparaturi cu plata in rate pe mai multi ani si dobanda zero, iar la un numar mare de magazine se gasesc vouchere pentru servicii in oferta, fie ca este vorba de cursuri de autoaparare sau de degustari de vinuri. Lucrurile s-au schimbat enorm de la primul Black Friday timid din 2011, iar mai jos puteti citi pe larg si puteti urmari LIVE TEXT cum decurg lucrurile.

BLACK FRIDAY 2017 eMAG. Care sunt produsele care s-au epuizat in primele minute de Black Friday 2017 la eMAG

in oferta de reduceri de Black Friday 2017, eMAG a introdus si iPhone 7. Acesta s-a epuizat imediat ce a fost dat startul reducerilor de Black Friday. Nici doritorii telefonului Samsung.

BLACK FRIDAY 2017. Magazinul care vinde Samsung S7 la 1.500 de lei

Cel mai mare retailer online din Romania, eMag, a anuntat joi 10 dintre produsele care vor fi puse la vanzare vineri, de Black Friday, printre acestea fiind telefonul mobil Samsung Galaxy.

Black Friday 2017. Ora la care incep reducerile la eMAG. Ce magazine mai participa la Vinerea Neagra

Black Friday 2017. Black Friday va incepe vineri dimineata la eMag, utilizatorii urmand sa fie anuntati de ora exacta pe aplicatia de mobil, care va trimite o notificare fix in momentul in.

Black Friday 2017. Ora la care incep reducerile la eMag. Ce spune seful companiei, Iulian Stanciu

Black Friday 2017. Black Friday va incepe vineri dimineata la eMag, utilizatorii urmand sa fie anuntati de ora exacta pe aplicatia de mobil, care va trimite o notificare fix in momentul in.

Black Friday 2017, cele mai interesante oferte non-electronice. Mercedes S 350, redus cu 55.000 de euro

Nu numai retailerii din domeniul electronic -IT au oferte de Black Friday 2017. Companii care activeaza in diverse domenii au aruncat pe piata oferte menite sa atraga cat mai multi clienti. Aici, ofertele de vacante, parfumuri si autoturisme.

BLACK FRIDAY 2017. Istoria mai putin cunoscuta a nebuniei din Vinerea Neagra

Aceasta zi este considerata, de cei mai multi dintre noi, ca fiind inceputul perioadei de cumparaturi asociata sarbatorilor de iarna. Black Friday nu este, insa,.

Cati romani au de gand sa cumpere online de Black Friday 2017

Black Friday 2017 se apropie cu pasi repezi, iar fiecare magazin se da peste cap sa vin cu oferte din ce in ce mai competitive. insa cati romani au de gand sa isi achizitioneze ceva?.

Nebunia BLACK FRIDAY 2017 CONTINUA! Vezi AICI CELE MAI BUNE OFERTE in timp REAL! REDUCERI de pana la 90%

Black Friday 2017 a inceput deja la unele magazine online, insa cea mai asteptata zi este 17 noiembrie, cand multi dintre principalii jucatori de pe piata dau startul reducerilor si al.

Black Friday 2017. Preturile pornesc de la 1 leu

Black Friday 2017. Black Friday 2017 a inceput deja la unele magazine online, insa cea mai asteptata zi este 17 noiembrie, cand multi dintre principalii jucatori de pe piata dau startul reduceril.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )