Libnet.ro
UNICEF

09:01

BLACK FRIDAY 2017 eMAG. Care sunt produsele care s-au epuizat in primele minute de Black Friday 2017 la eMAG

Antena3 Antena3,
BLACK FRIDAY 2017 eMAG. Care sunt produsele care s-au epuizat in primele minute de Black Friday 2017 la eMAG

in oferta de reduceri de Black Friday 2017, eMAG a introdus si iPhone 7. Acesta s-a epuizat imediat ce a fost dat startul reducerilor de Black Friday. Nici doritorii telefonului Samsung. continuă pe Antena3

Black Friday 2017. eMAG atrage milioane de cumparatori. Care sunt cele mai bune oferte

Black Friday 2017 a inceput la eMAG la ora la 6:51 la cel mai inalt nivel de interes din istoria evenimentului. Peste 470. 000 de vizitatori au accesat simultan magazinul eMAG. ro in varful de.

Black Friday 2017 eMAG plite incorporabile. Ofertele pe care nu trebuie sa le ratezi

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante de Black Friday 2017 la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri Black Friday 2017 eMAG plite incorporabile:.

Black Friday 2017 eMAG aspiratoare. 10 oferte pe care nu trebuie sa le ratezi

Daca sunteti in cautarea unui aspirator, in aceasta perioada aveti cateva oferte pe care trebuie sa le studiati la cel mai mare magazin online, in cadrul campaniei Black Friday 2017. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri Black Friday 2017 eMAG aspiratoare:.

Black Friday 2017 la eMAG: jucariile cu pret redus pe care sa nu le ratezi

Black Friday 2017 se apropie cu pasi repezi, iar daca ai citit ghidul nostru de supravietuire pentru cea mai neagra vineri din an, atunci stii ca este momentul sa iti faci research-ul cu privire la ceea ce ai nevoie. Daca vrei sa faci un cadou frumos unui copil, poti rasufla linistit. eMAG este aici sa [].

eMAG Black Friday 2017: Produsele reduse cu peste 40% pe care sa le cumperi in dimineata asta

EMAG Black Friday 2017 vine cu reduceri la peste 2. 000 de produse. Cea de-a saptea editie a celui mai asteptat eveniment de shopping al anului promite sa bata recordurile de anul trecut. Ti-am mai multe reduceri de peste 40%.

Catalogul Black Friday 2017 de la eMAG: Produsele cu reducere

Black Friday 2017 incepe din data de 17 noiembrie la eMAG, dimineata devreme, cu o avalansa de reduceri la produse diverse. Peste doua milioane de oferte vor fi live din diferite categorii. Catalogul de reduceri eMAG a ajuns online, iata mai jos o parte din el, iar oferta completa este AICI. Din milioanele de produse [].

BLACK FRIDAY 2017. Magazinul care vinde Samsung S7 la 1.500 de lei

Cel mai mare retailer online din Romania, eMag, a anuntat joi 10 dintre produsele care vor fi puse la vanzare vineri, de Black Friday, printre acestea fiind telefonul mobil Samsung Galaxy.

Black Friday 2017 la eMAG: Telefoane pe care sa le ai in vedere

Black Friday 2017 la eMAG se apropie cu pasi repezi, iar daca vrei un telefon nou, acum e momentul sa profiti de reducerile anului. Nu mai e mult pana la Vinerea Neagra a reducerilor, iar cei de la eMAG sunt consecventi si ofera o singura zi de oferte, spre deosebire de altii, care fac si [].

Black Friday 2017 - O zi controversata care a atras insa multa lume - Istorie, frustrare, agitatie si cateva bucurii

Black Friday a ajuns la a saptea editie in Romania si, desi sunt multi cei care spun ca nu se lasa amagiti si ca nu vor cumpara impulsiv ceva ce nu au nevoie, datele arata ca oamenii au cumparat mult si anul acesta. Ponderea celor care au platit cu cardul pe cele mai mari site-uri a depasit 30%, tot mai multi cumpara de pe mobil si nu au lipsit lucrurile exotice. De Black Friday s-au comandat genti de peste 7. 000 de lei bucata, masini de 80. 000 de euro, dar si lingouri de aur. Rapiditatea a fost insa cuvantul cheie, fiindca la eMAG 500 de console XBOX s-au vandut in 53 de secunde si 250 de iPhone 7, in sub doua minute. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cateva din momentele zilei, iar in articol puteti citi si o istorie a Black Friday in Romania.

Black Friday 2017 eMAG plite incorporabile. Ofertele curg incontinuu

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante de Black Friday 2017 la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri Black Friday 2017 eMAG plite incorporabile:.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )