Libnet.ro
UNICEF

22:00

Black Friday 2018 la Autovit: Ce masini second-hand sunt scoase la vanzare la pret redus si cum poti beneficia de promotie

Adevărul Adevărul,
Black Friday 2018 la Autovit: Ce masini second-hand sunt scoase la vanzare la pret redus si cum poti beneficia de promotie

Autovit. ro prezinta oferta din dotare pentru Black Friday 2018. Printre masinile afisate la pret redus sunt modele precum Ford Fiesta, BMW Seria 4 sau Mercedes C-Klasse. continuă pe Adevărul

Black Friday 2018 pentru anvelope

Nexxon, cel mai mare distribuitor de anvelope din Romania, vine anul acesta cu o oferta inedita: de Black Friday 2018 ai nu mai putin de 9 zile de promotii la cauciucuri de vara sau de iarna, pentru autoturisme sau pentru masini agricole sau camioane. Acum au ocazia si fermierii sa profite de Black Friday!.

eMAG Black Friday 2018 a inceput!19 oferte explozive

EMAG Black Friday 2018 a inceput! In acest an, emag. ro scoate la vanzare nu mai putin de 3 milioane de produse, inclusiv vacante, lingouri de aur, masini si o multime de electrocasnice.

BLACK FRIDAY 2018. Seful ANPC: E greu de spus cat de oneste sunt preturile de Black Friday. Deja avem reclamatii

Este greu de spus cat de oneste sunt preturile practicate de comercianti in timpul promotiei Black Friday, iar consumatorii trebuie sa fie foarte atenti, a declaratpresedintele.

Black Friday 2018 eMAG: magazinul a dat startul campaniei. Care sunt cele mai interesante oferte

EMAG a dat startul oficial campaniei de Black Friday 2018, ca de obicei, fara sa anunte in prealabil ora exacta a inceperii. Ofertele sunt variate, iar preturile, la cele mai multe dintre ele, sunt foarte bune.

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018. Veste importanta in aceste momente despre BLACK FRIDAY 2018

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018 Compania procesatoare de plati online cu cardul - PayU - va analiza pe tot parcursul zilei de vineri, in timp real, evolutia tranzactiilor de Black Friday. BLACK FRIDAY 2018 lai.

BLACK FRIDAY 2018. Vanzari uriase in primele ore de Black Friday

A inceput oficial Black Friday 2018. Vanzari de aproape un milion de euro in primele ore de Black Friday, considerat cel mai important eveniment de acest gen din istoria.

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018. Avertisment de ultima ora de BLACK FRIDAY 2018 in Romania

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018 Expertii in securitate cibernetica ai Kaspersky Lab avertizeaza ca, in 2018, inclusiv de Black Friday, pe lista tintelor vizate de malware-ul care fura date se afla magazine online cun.

Black Friday 2018: Afla LIVE reducerile oferite in acest moment, de la iPhone X pana la BMW i8

Black Friday 2018 este cel mai asteptat eveniment al anului pentru impatimitii de reduceri, acestia luand cu asalt site-urile si magazinele retailerilor din Romania in cautarea celor mai bune oferte. Va prezentam mai jos, LIVE, care sunt principalele.

Magazine Black Friday 2018: lista magazinelor ce organizeaza Black Friday in Romania

Vrei sa profiti la maxim de cel mai tare Black Friday organizat vreodata? Ti-ai luat liber de la serviciu special pentru a putea da lovitura de Blec Fraidei? N-ai procedat deloc rau! in cele ce urmeaza iti prezentam lista magazinelor Black Friday 2018 unde merita sa-ti investesti pretioasele minute pentru a investiga si descoperi cele mai bune oferte de Black Friday din Romania.

BLACK FRIDAY 2018 EMAG. Veste-soc de BLACK FRIDAY de la Emag

BLACK FRIDAY 2018 EMAG Valoarea comenzilor inregistrate de eMag, in prima ora de Black Friday, a ajuns la 130 de milioane de lei, cu 40% mai mult fata de acelasi interval din 2017, potrivit datelor comunicate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )