Libnet.ro
UNICEF

08:15

Black Friday 2019 la evoMAG: vanzari totale de 5 milioane de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Black Friday 2019 la evoMAG: vanzari totale de 5 milioane de euro

Campania de Black Friday, desfasurata de evoMAG in acest an in intervalul 1 24 noiembrie, a generat, in total, vanzari de 5 milioane de euro, cu o valoare medie a comenzii de 800 de lei. continuă pe Wall-Street Ro

EVOMAG: Vanzari de 5 milione de euro de Black Friday

Campania de Black Friday a generat, in total, vanzari de 5 milioane de euro, cu o valoare medie a comenzii de 800 de lei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

EVOMAG: Vanzari de 5 milione de euro de Black Friday

Campania de Black Friday a generat, in total, vanzari de 5 milioane de euro, cu o valoare medie a comenzii de 800 de lei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Vanzarile totale de Black Friday au atins 5 milioane de euro

Campania de Black Friday, desfasurata de retailerul online evoMAG in acest an intre 1 24 noiembrie.

Ziua in care nu cumperi nimic, alternativa desteapta la Black Friday: ce este Buy Nothing Day

Black Friday este un fenomen global in care majoritatea oamenilor se arunca la una sau mai multe achizitii, indiferent cat de tare au nevoie de respectivele produse. O manifestare agresiva de.

Clinica Polisano a lansat o licitatie de pana la 53 milioane euro pentru achizitia de materiale sanitare

Clinica Polisano a lansat o licitatie de pana la 252,66 milioane lei 52,9 milioane euro), fara TVA, pentru achizitia de materiale sanitare si dispozitive medicale, potrivit unui anunt publicat pe platforma SEAP.

BLACK FRIDAY: Comerciantii romani au vandut bunuri in valoare de peste 17 milioane de lei

Weekendul reducerilor din Bulgaria si Ungaria a adus si anul acesta incasari in crestere pentru comerciantii romani, iar acestia au inregistrat in platforma PayU cumparaturi platite online de catre bulgari si unguri in valoare de peste 17 milioane de lei, in crestere cu peste 16% fata de anul trecut, conform News. ro.

Concurs de solutii pentru combaterea risipei alimentare: Premii de 2 milioane Euro

Antreprenorii, fermierii, firmele mici si mijlocii, studentii pot participa la un concurs european de solutii privind problemele legate de productia, transformarea, logistica si consumul de hrana, bugetul total al competitiei fiind de 2 milioane de euro.

FintechOS primeste o investitie Series A in valoare de 12,7 milioane euro pentru extinderea globala

Compania FintechOS a primit o investitie Serie A in valoare de 12,7 milioane de euro in cadrul unei runde care a fost condusa de Digital East Fund din partea Earlybird Venture Capital si OTB Venturesc, cu participarea actualilor investitori GapMinder.

Ministrul Transporturilor: Baronul de Neamt, Ionel Arsene, a dat firmelor de casa 81 milioane de euro. Cine a efectuat lucrarile

Corpul de Control al Ministerului Transporturilor a efectuat o serie de controale asupra modului in care au fost cheltuite fondurile publice destinate lucrarilor de infrastructura rutiera, in urma carora a descoperit ca baronul de Neamt, Ionel Arsene, a dat apropiatilor tai contracte fara licitatie, in valoare de 81 milioane euro.

Rezultate Loto 649 din 8 decembrie 2019. Care sunt numerele extrase. Report de peste 4,17 milioane euro

Duminica, 8 decembrie, au avut loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi, 5 decembrie, Loteria Romana a acordat 15. 040 de castiguri in valoare totala de 714. 261,1 lei.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )