Libnet.ro
UNICEF

20:00

Black Friday mai lejer: Posta Romana te scapa de produsele nedorite

Playtech Playtech,
Black Friday mai lejer: Posta Romana te scapa de produsele nedorite

Posta Romana incearca sa tina pasul cu prezentul. inainte de Black Friday la eMAG, serviciul national de curierat are o veste buna pentru ce cumperi. Posta Romana a lansat pe 12 noiembrie un serviciu intitulat PostCollect Retur 30. Prin intermediul acestui serviciu, clientii pot returna in termen de 30 de zile produsele comandate de pe [] . continuă pe Playtech

Black Friday 2018 la eMAG: cum prinzi produsele dorite

Black Friday 2018 la eMAG se va tine si anul acesta in luna noiembrie si ar trebui sa te astepte cele mai bune oferte si reduceri din an. Dar, ca sa fii sigur ca n-ai probleme in timpul.

Black Friday cu reduceri de pana la 90%. Ce mai promite Fashion Days

Fashion Days incepe anul acesta Black Friday mai devreme, pe 15 noiembrie. O sa ai acces la reduceri prin aplicatie. Reducerile vor varia, dar cele mai mari vor ajunge pana la 90%. Daca ai.

Black Friday 2018 la FashionDays: Incepe de joi, reduceri de pana la 90%

FashionDays va incepe Black Friday 2018 inca de joi, 15 noiembrie, in jurul orei 19:00 in aplicatia mobila, astfel incat primii clienti sa isi primeasca produsele inca de vineri, anunta oficialii companiei. Business-ul va avea cele mai mari reduceri.

Posta Romana lanseaza noul serviciu PostCollect RETUR 30

In data de 9 noiembrie 2018 Posta Romana a lansat un serviciu care ofera clientilor posibilitatea de a returna produsele comandate de pe site-urile eMag si FashionDays.

Black Friday 2018 la Telekom: Ce telefoane gasesti la pret mai mic in oferta operatorului german

Telekom Romania anunta derularea campaniei de Black Friday in perioada 12-25 noiembrie 2018, cu discounturi de pana la 75% la peste 100 de modele de telefoane care pot fi achizitionate atat pe site-ul companiei, cat si din magazinele Telekom si ale partenerilor, impreuna cu abonamentele cu minute nationale nelimitate siinternet 4G nelimitatpe bunede la 5 euro pe luna.

Black Friday in China: vanzari de 1 miliard de dolari in timp record

Black Friday se apropie si la noi, dar la chinezi e cea mai mare nebunie, avand in vedere noul record de vanzari. Poate ca Black Friday n-a ajuns in toata lumea, dar sigur a ajuns pe mai.

Oferte eMAG atat de bune, ca nici nu mai astepti Black Friday

EMAG va avea campania de Black Friday pe 16 noiembrie. Pana atunci, inca sunt oferte excelente de care sa profitifara sa mai astepti ziua de vineri. Cea mai buna colectie de oferte.

Cateva oferte eMAG la care sa fii atent acum si de Black Friday

EMAG a dat mai multe detalii despre Black Friday. Teoretic, ar trebui sa mearga totul bine, are depozit mare, produse multe. Pana atunci, iata cateva produse la care sa fii atent. De Black.

Black Friday 2018 la evoMAG. A doua runda de reduceri, cu mai multe optiuni de plata in rate

Black Friday 2018 a inceput pe 1 noiembrie la evoMAG si de astazi continua cu runda a doua de reduceri, pana pe 15 noiembrie. Astfel de campanii de reduceri constituie argumente puternice pentru care tot mai multi romani opteaza pentru plata in rate.

Care e legea in Romania in cazul reducerilor masive de Black Friday

Black Friday va fi pe 16 noiembrie. Sunt insa magazine care au pornit mai devreme. Toate acestea trebuie sa respecte insa legislatia. La acest capitol, iata cum sta Romania. Practicile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )