Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday prin aplicatii: cum activezi notificarile pe iPhone

Playtech Playtech,
Black Friday prin aplicatii: cum activezi notificarile pe iPhone

De Black Friday 2017, totul va fi despre aplicatie. Totul, in special la magazinele mari, asa ca e timpul sa activezi notificari pe iPhone. eMAG, Fashion Days deja promoveaza intens aplicatia prin care ai acces la reducerile de Black Friday cu ore sau minute bune inaintea altora. Deja stii cum sa activezi notificari pe Android, []. continuă pe Playtech

Cum activezi notificarile pe Android ca sa profiti de Black Friday

Black Friday incepe, mai nou, in aplicatie, asa ca e timpul sa stii cum faci asta ca sa nu ratezi nimic. Black Friday a impins putin mai in fata tehnologia, dovada ca acum oamenii platesc mai des cu cardul si folosesc mai des aplicatii. eMAG va anunta inceputul Black Friday 2017 pe aplicatie, prima data, [].

Cum activezi notificarile la o aplicatie de iPhone ca sa nu pierzi oferte [VIDEO]

Daca ai instalat vreun program de la care nu primesti notificari, ar fi bine sa faci un efort si sa inveti cum activezi notificarile la o aplicatie de iPhone. Am ajuns sa folosim foarte multe aplicatii de mobil. Chiar si daca nu le folosesti pe toate, in mod inevitabil, este doar o chestiune de timp [].

Black Friday cu oferta pentru Digi Mobil: cum platesti mai putin pentru abonament

EMAG Black Friday 2017 vine cu o oferta si la Digi Mobil. Nu e pe site-ul operatorului, ci prin retailer-ul eMAG. Iata ce primesti. Black Friday a devenit imens, daca nu era deja evident. eMAG a anuntat ca anul acesta va avea eveniment pe 17 noiembrie, a pregatit reduceri de cateva zeci de milioane de [].

BLACK FRIDAY 2017. Cum a aparut Black Friday si ce semnificatie are aceasta zi

Black Friday isi are originile in Statele Unite si are loc a doua zi dupa Ziua Recunostintei. inca din 1952, aceasta zi de black friday a fost privita.

BLACK FRIDAY 2017. Cadouri ieftine de Black Friday

Device-urile sunt numai bune de cadouri mai ales ca se apropie Black Friday. De multe ori nu putem lasa munca la birou. Asa ca daca nu putem scapa de ea, macar sa o facem cat mai usoara. Ce.

Black Friday: cat vor cheltui romanii pe net in 2017

Black Friday e cel mai important eveniment de comert online si offline. Pana sa vedem cifrele pentru 2017, iata cateva estimari pentru e-commerce. Black Friday genereaza cele mai mari vanzari din an, motiv pentru care magazinele online investesc mult in infrastructura. Aceeasi infrastructura, dar si renumele pe care si-l fac de Black Friday, le ajuta [].

Cati romani au de gand sa cumpere online de Black Friday 2017

Black Friday 2017 se apropie cu pasi repezi, iar fiecare magazin se da peste cap sa vin cu oferte din ce in ce mai competitive. insa cati romani au de gand sa isi achizitioneze ceva?.

Black Friday 2017. Cum te feresti de tepe de Vinerea Neagra

Magazinele online din Romania vor da drumul celor mai mari reduceri din an si promit gadgeturi mai ieftine si cu 90% fata de pretul normal. Importata din Statele.

Black Friday 2017: cele mai populare telefoane la reducere

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, se apropie cu pasi repezi si reduceri semnificative la multe produse. Cei mai multi retaileri si-au anuntat deja oferta, iar noi am facut o selectie a celor mai populare telefoane pe care.

Black Friday 2017 la eMAG. Lista produselor care sunt la oferta in acest an

EMAG a adunat o oferta detaliata de produse si ofera reduceri de 40 de milioane de euro pentru clienti de Black Friday, pe 17 noiembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )