Libnet.ro
UNICEF

15:00

Black Friday: Telefoane Samsung si iPhone la 1 leu

Playtech Playtech,
Black Friday: Telefoane Samsung si iPhone la 1 leu

Daca vrei sa-ti cumperi un telefon Samsung sau iPhone de Black Friday, nu vei gasi un pret mai bun decat cel de 1 leu pentru acestea. Telefoanele de ultima generatie sunt, de cele mai multe ori, destul de inaccesibile din punct de vedere al pretului, asa ca trebuie sa astepti ceva timp pana sa poti []. continuă pe Playtech

Black Friday 2017. Preturile pornesc de la 1 leu

Black Friday 2017. Black Friday 2017 a inceput deja la unele magazine online, insa cea mai asteptata zi este 17 noiembrie, cand multi dintre principalii jucatori de pe piata dau startul reduceril.

Black Friday 2017 la eMAG: Telefoane pe care sa le ai in vedere

Black Friday 2017 la eMAG se apropie cu pasi repezi, iar daca vrei un telefon nou, acum e momentul sa profiti de reducerile anului. Nu mai e mult pana la Vinerea Neagra a reducerilor, iar cei de la eMAG sunt consecventi si ofera o singura zi de oferte, spre deosebire de altii, care fac si [].

Reducerile Flanco de Black Friday 2017: Televizoare, telefoane, laptop-uri

Flanco a anuntat parte din reducerile oferite de Black Friday 2017, atat online cat si in magazine. Astfel, televizorul Samsung Ultra HD 4K Smart TV de 100 cm are o reducere de 700 de lei, in timp ce Huawei P10 Lite are reducere de 200 de lei.

Black Friday la PC Garage: reduceri consistente de care sa profiti

Black Friday mai are cateva ore si incepe la PC Garage, iar mai jos ai la dispozitie cateva produse recomandate cu preturi foarte bune. PC Garage da startul reducerilor de Black Friday la miezul noptii, asa ca mai ai cateva ore sa te hotarasti ce vrei sa cumperi. Daca nu esti foarte sigur, mai jos [].

Black Friday 2017 la eMAG: Laptopuri pe care sa te bazezi in orice situatie

Nu mai e mult pana la Black Friday 2017, iar daca vrei sa-ti cumperi un laptop bun, eMAG vine cu o multime de modele din care sa alegi. Laptopurile au devenit un accesoriu indispensabil pentru calatorii, mai ales pentru ca tabletele n-au reusit sa aduca marea schimbare pe care unii au propovaduit-o. Astfel, cand vrei [].

Black Friday 2017 la eMAG: jucariile cu pret redus pe care sa nu le ratezi

Black Friday 2017 se apropie cu pasi repezi, iar daca ai citit ghidul nostru de supravietuire pentru cea mai neagra vineri din an, atunci stii ca este momentul sa iti faci research-ul cu privire la ceea ce ai nevoie. Daca vrei sa faci un cadou frumos unui copil, poti rasufla linistit. eMAG este aici sa [].

Reduceri de Black Friday 2017 la Vodafone - de la 25% la 100%, in cazul unor telefoane

In perioada 16 - 19 noiembrie 2017, Black Friday la Vodafone Romania vine cu reduceri la toate smartphone-urile din portofoliu, precum si la tablete, accesorii si abonamente. Reducerile de Black Friday ajung pana la 100% pentru telefoane, pana la 50%.

BLACK FRIDAY 2017. Magazinul care vinde Samsung S7 la 1.500 de lei

Cel mai mare retailer online din Romania, eMag, a anuntat joi 10 dintre produsele care vor fi puse la vanzare vineri, de Black Friday, printre acestea fiind telefonul mobil Samsung Galaxy.

Black Friday 2017: cele mai populare telefoane la reducere

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, se apropie cu pasi repezi si reduceri semnificative la multe produse. Cei mai multi retaileri si-au anuntat deja oferta, iar noi am facut o selectie a celor mai populare telefoane pe care.

Black Friday 2017 telefoane. Cele mai mari reduceri eMAG

Black Friday 2017 telefoane. Telefonul mobil este o necesitate in ziua de azi. De Vinerea Neagra, eMAG va propune numeroase reduceri la smartphone-uri. La eMAG, campania de reduceri Black Friday 2017.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2819 seconds )