Libnet.ro
UNICEF

22:01

Black Sea Oil Gas a semnat cu Engie un acord pe 10 ani de vnzare a gazelor din Marea Neagra

Hotnews Hotnews,
 Black Sea Oil Gas a semnat cu Engie un acord pe 10 ani de vnzare a gazelor din Marea Neagra

Black Sea Oil Gas a semnat cu ENGIE un acord de vanzare a gazelor naturale provenite din Marea Neagra. Contractul va fi aplicabil doar in cazul obtinerii deciziei finale de a investi in proiect, informeaza Black Sea Oil Gas. Acest acord a fost semnat la doar cateva zile dupa ce Black Sea Oil Gas si Transgaz SA au incheiat un contract pe 15 ani de transport al gazelor naturale din Marea Neagra in sistemul national de transport. Aceste acorduri sunt incheiate la scurt timp dupa aprobarea Legii Offshore. continuă pe Hotnews

Black Sea Oil Gas a semnat cu Engie un acord de vnzare a gazelor din Marea Neagra

Black Sea Oil Gas a semnat cu ENGIE un acord de vanzare a gazelor naturale provenite din Marea Neagra. Contractul va fi aplicabil doar in cazul obtinerii deciziei finale de a investi in proiect, informeaza Black Sea Oil Gas. Acest acord a fost semnat la doar cateva zile dupa ce Black Sea Oil Gas si Transgaz SA au incheiat un contract pe 15 ani de transport al gazelor naturale din Marea Neagra in sistemul national de transport. Aceste acorduri sunt incheiate la scurt timp dupa aprobarea Legii Offshore.

Black Sea Oil and Gas, acord de vanzare a gazelor naturale cu ENGIE

Compania petroliera Black Sea Oil and Gas BSOG), detinuta de Carlyle International Energy Partners si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), impreuna cu partenerii sai de concesiune, Petro Ventures Resources si Gas Plus International, au anuntat astazi semnarea acordului de vanzare a gazelor naturale cu Engie, prin intermediul filialei sale Engie Energy Management Romania, pentru livrarea de gaze naturale din Proiectul Dezvoltare Gaze Naturale Midia proiectul MGD).

Engie va cumpara gaze din zacamintele Ana si Doina, un acord pe 10 ani

Black Sea Oil Gas SRL impreuna cu partenerii sai de concesiune, Petro Ventures Resources SRL si Gas Plus International BV, au anuntat semnarea acordului de vanzare a gazelor naturale cu ENGIE, prin intermediul filialei ENGIE Energy Management Romania, pentru livrarea de gaze naturale din Proiectul Dezvoltare Gaze Naturale Midia MGD).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )