Libnet.ro
UNICEF

17:15

Bloomberg: Cresterea economica a Romaniei o depaseste pe cea a Chinei, dar situatia aminteste de criza din 2008

Adevărul Adevărul,
Bloomberg: Cresterea economica a Romaniei o depaseste pe cea a Chinei, dar situatia aminteste de criza din 2008

Ultima data cand economia Romaniei a depasit-o pe cea a Chinei a fost in 2008, la scurt timp dupa ce criza financiara a cuprins mare parte din planeta. Politicienii s-au incalzit cu accest succes, chiar inainte ca tara sa cedeze, necesitand in ultima instanta o salvare de 20 de milioane de euro, scrie Bloomberg, intr-o analiza. continuă pe Adevărul

Cresterea economica a cunoscut in trimestrul II o accelerare de 6,1% de la 5,7%

Consiliul de administratie CA) al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a remarcat ca in trimestrul II, cresterea economica a cunoscut o accelerare mai pronuntata in termeni anuali decat cea comunicata initial, respectiv de 6,1%, de la 5,7% in trimestrul anterior, si doar o incetinire marginala in termeni trimestriali, semnalizand o deschidere mai mare a gap-ului pozitiv al PIB in acest interval, se arata in minuta sedintei de politica monetara a CA al BNR din 7 noiembrie 2017.

ANALIZA Cresterea economica record din 2017 este impresionanta, dar in 2018 ne paste incetinirea avansului

Cresterea economica a Romaniei din 2017 este una impresionanta: suntem primii din Uniunea Europeana in ceea ce priveste avansul economiei, agentia AFP ne numeste tigru, insa analistii se asteapta ca, anul viitor, principala amenintare sa fie incetinirea acestei cresteri.

Mihai Tudose: Cresterea economica este rezultatul muncii tuturor romanilor si al companiilor corecte din aceasta tara; avem o crestere sustenabila

Premierul Mihai Tudose afirma, referindu-se la cresterea economica pentru al treilea trimestru, ca aceasta este rezultatul muncii tuturor romanilor si al companiilor corecte din aceasta tara. El precizeaza ca avem o crestere sustenabila.

Business report: Cresterea economica de 8,8%, un butoi cu pulbere. M. Isarescu: Si mortul e macrostabil; Statul vrea sa devina actionar inclusiv la firmele private; Avertisment. Benzina si motorina se scumpesc din nou

Cresterea economica de 8,8%, un butoi cu pulbere. Isarescu: Si mortul e macrostabil. Nota de baza in raportul MCV este ca reformele au stagnat si ca modificarile legislative pregatite reprezinta pasi inapoi. Urmatoarea recesiune e inevitabila, ne indreptam spre ea, timpul tot curge pana la urmatoarea recesiune si semnele se acumuleaza, afirma Lucian Croitoru, consilier BNR. Cat de probabila este o criza a gazelor la iarna si cum si cat profita rusii de la Gazprom de situatia din Romania. In ultimul timp au aparut informatii legate despre o posibila criza a gazelor in Romania, in aceasta iarna. Distribuitorii spun ca stocurile sunt mici, si ca importurile din Rusia vor creste, pozitie sustinuta si de transportatorul Transgaz.

Bloomberg: Cresterea productiei globale de masline va duce la scaderea preturilor

Amatorii de ulei de masline ar putea primi in sfarsit o veste buna dupa trei ani de preturi ridicate pentru acest produs, informeaza Bloomberg, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )