Libnet.ro
UNICEF

13:16

Blue Air s-a retras din Republica Moldova. Ce probleme a infruntat compania romana privata de aviatie peste Prut

B1 B1,
Blue Air s-a retras din Republica Moldova. Ce probleme a infruntat compania romana privata de aviatie peste Prut

Compania romana privata de aviatie Blue Air si-a vandut cota de actiuni detinuta la Air Moldova, in contextul in care autoritatile nationale au instituit sechestru asupra bunurilor detinute de. continuă pe B1

Blue Air s-a retras din Republica Moldova. Ce probleme a infruntat compania romana privata de aviatie peste Prut

Compania romana privata de aviatie Blue Air si-a vandut cota de actiuni detinuta la Air Moldova, in contextul in care autoritatile nationale au instituit sechestru asupra bunurilor detinute de.

Proxenetul care a obligat o femeie din Republica Moldova sa se prostitueze, condamnat la 7ani de inchisoare

Un barbat de 26 de ani a fost condamnat la aproape sapte ani de inchisoare pentru trafic de persoane dupa ce a racolat o femeie din Republica Moldova pe care a obligat-o sa se prostitueze in Italia si in Romania, in special pe soseaua de centura a municipiului Alba Iulia.

Calea Ferata din Republica Moldova va fi separata in trei companii

Intreprinderea de stat Calea Ferata din Moldova CFM) va fi reorganizata. CFM va fi separata in trei societati pe actiuni independente pentru infrastructura, calatori si marfuri, prevede un proiect de hotarare de Guvern, citat de NewsIn. md. in tara vecina sunt 1. 100 km de cale ferata. De la Chisinau sunt trenuri internationale directe catre Bucuresti, Odesa, Moscova si St Petersburg.

VIDEO Droguri din Ucraina, aduse in Republica Moldova cu trenul Moscova-Chisinau. Doi tineri au fost retinuti

Doi tineri din Republica Moldova, in varsta de 22 si, respectiv, 25 de ani, sunt cercetati penal pentru trafic cu substante narcotice. Stupefiantele provin din Ucraina si urmau sa fie introduse in Moldova prin contrabanda, fiind tainuite in tavanul unui vagon al trenului Moscova-Chisinau.

Procuratura Generala si CEC, sesizate despre o posibila tentativa de fraudare a alegerilor locale din Republica Moldova

Procuratura Generala si Comisia Electorala Centrala au fost sesizate de catre trei membri ai Consiliului electoral de circumscriptie electorala Chisinau despre o posibila tentativa de fraudare sau discreditare a alegerilor locale din 20 octombrie, transmite IPN.

Ce suma spune ca a platit un roman pe un permis auto falsificat cumparat din Republica Moldova

Barbatul de 35 de ani, din Galati, a fost depistat la volan de politistii de frontiera de frontiera pe raza localitatii Frumusita. Permisul prezentat de el la control nu figureaza in baza oficiala de date, dovedindu-se ulterior ca este fals.

Alegeri locale in Republica Moldova: din Estul Salbatic spre destin european

Peste cateva zile, fratii nostri de peste Prut se vor indrepta din nou spre cabinele electorale, avand acum de ales 898 de primari si 11580 de consilieri locali pentru un nou mandat. Este un scrutin electoral important deoarece este primul dupa disparitia lui Vlad Plahotniuc in contextul dezoligarhizarii tarii i.

Procurorii din Republica Moldova prezinta filmul unor executii la comanda: Imagini marcante, cu doua tentative de omor de peste Prut (VIDEO)

Procurorii din Republica Moldova au publicat, miercuri, imagini cand doi frati, suspectati de omorului la comanda, isi impusca doua victime, care aveau sa fie salvate in cele din urma, precum si cu.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )