Libnet.ro
UNICEF

14:01

BMW M GmbH este cel mai de succes constructor din segmentul sau

Adevărul Adevărul,
BMW M GmbH este cel mai de succes constructor din segmentul sau

BMW M GmbH a incheiat anul financiar 2019 cu un nou record absolut al vanzarilor. 829 de automobile de performantainalta performanta au fost livrate catre clienti. continuă pe Adevărul

Stiai? Care este este cel mai vechi judet din Romania

Valcea este cel mai vechi judet din tara, dintre toate judetele Romaniei de la aceasta data, in prima luna a anului 2020 implinimd 628 de ani de atestare documentara.

Al doilea cel mai mare diamant din lume, Louis Vuitton: care este povestea pietrei

Louis Vuitton incearca sa se impuna pe piata bijuteriilor de lux cu o investitie fabuloasa. Oficialii companiei tocmai au pus mana pe al doilea cel mai mare diamant din lume descoperit vreodata. Piatra din imaginile alaturate este o raritate si, finisata, s-ar putea sa depaseasca numeroase recorduri de dimensiuni si valoare. in format de diamant .

Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl. Iata ce studii trebuie sa ai

Lidl Discount SRL cu o cifra de afaceri de 7,7 miliarde lei, anul trecut, este unul din jucatorii importanti de pe piata de retail din Romania. De altfel este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa. Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl Istoria Lidl a inceput in .

Se pregateau pentru cel mai frumos eveniment din viata lor, cand au avut parte de cea mai neplacuta surpriza. Au fost nevoiti sa anuleze totul. Fereasca Dumnezeu de asa ceva!

Se pregateau pentru cel mai frumos eveniment din viata lor, cand au avut parte de cea mai neplacuta surpriza care li se putea intampla vreodata.

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record: A cumparat cel mai scump apartament din Portugalia

Cristiano Ronaldo, cvintuplu castigator al Balonului de Aur, a stabilit un nou record. Atacantul lui Juventus Torino tocmai si-a cumparat cel mai scump apartament din Portugalia, ce se intinde pe 287 de metri.

Cel mai nou cuplu din showbiz face furori pe Internet! Primele imagini

Ceveste cu cel mai nou cuplu din showbiz face incunjurul lumii. Actrita americana de origine cubaneza Ana de Armas si actorul Bradley Cooper au fost vazuti iesind impreuna dintr-un hotel dupa ce au luat.

Acesta este cel mai puternic somnifer natural cu efect imediat. in cateva minute adormi bustean

Cel mai puternic somnifer natural cu efect imediat.

VIDEO Declaratia zilei: Rafael Nadal si cel mai important moment din 2019 - Cum si-a motivat zambind ibericul alegerea

A avut un 2019 plin de rezultate foarte bune, dar atunci cand a fost intrebat care a fost cel mai important moment al sezonului trecut, Rafael Nadal a surprins pe toata lumea. Zambind, ibericul si-a motivat imediat raspunsul si a primit aplauze pe Rod Laver Arena.

VIDEO Bogdan Licu, despre acuzatiile de plagiat in lucrarea de doctorat: Da, recunosc, am realizat o teza cu unele erori, este cel mai mare regret al meu, dar nu pot admite sa fiu tap ispasitor

Actualul procuror general interimar Bogdan Licu a explicat luni, la interviul pentru functia de prim-adjunct al procurorului general, ca nu a candidat pentru postul de procuror general, ci pentru adjunct, pentru ca nu a vrut sa afecteze nici macar conjunctural imaginea institutiei, in conditiile in care a fost acuzat ca si-a plagiat teza de doctorat de catre o parte limitata a presei. El a sustinut ca isi reproseaza ca la momentul elaborarii tezei nu a fost suficient de pregatit pentru acea etapa si ca a tratat-o cu superficialitate. Da, recunosc, am realizat o teza cu unele erori , dar de aici pana la a a sustine ca am realizat un furt este o cale lunga . Nu pot admite sa fiu un tap ispasitor pentru niste comportamente inradacinate in viata academica din Romania, a declarat Licu.

Jeff Bezos nu mai este cel mai bogat om al lumii. Cine i-a luat locul

Jeff Bezos pierde primul loc in topul celor mai bogati oameni din lume.

ştiri din Auto

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,332 seconds )