Libnet.ro
UNICEF

11:15

BNP are cele mai multe sanse pentru a prelua divizia de derivate a Deutsche Bank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNP are cele mai multe sanse pentru a prelua divizia de derivate a Deutsche Bank

Grupul francez BNP Paribas este favorit pentru preluarea diviziei de derivate a Deutsche Bank, a anuntat vineri publicatia germana Boersen-Zeitung, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cursa stransa pentru turul II

Candidatii pentru alegerile prezidentiale duc o lupta stransa pentru a ajunge in turul II. Statistic, Viorica Dancila are cele mai mari sanse pentru a ajunge in marea.

Mai multe medicamente ieftine ar putea sa dispara de pe piata, din cauza acestei taxe. Despre ce este vorba

Producatorii de medicamente trag un semnal de alarma cu privire la taxa clawback, despre care spun ca a ajuns la un nivel care nu mai poate fi sustinut. Daca nu vor fi luate masuri, mai multe medicamente care au preturi accesibile ar putea sa dispara de pe piata. Taxa clawback ar putea duce la disparitia .

Vocea Romaniei, LIVE pe PRO TV, editia de vineri, 18 octombrie. Cele mai tari momente ale serii

Vocea Romaniei se apropie cu pasi repezi de ultimele auditii pe nevazute. Un lucru in plus pentru a pastra cele mai bune voci la finele auditiilor. Iata cele mai tari momente ale serii de azi, 18 octombrie! De la orele 20:30, poti vedea aici cine va urma sa intre in echipele mentorilor de la Vocea .

Sefa Tarom, demisa in urma cu doua zile: Razvan Cuc mi-a cerut sa tin mai multe avioane la sol in ziua motiunii de cenzura

Madalina Mezei, directorul TAROM pana in urma cu doua zile, sustine ca Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a cerut sa tina la sol mai multe aeronave Tarom in ziua motiunii de cenzura. Mezei a confirmat pentru HotNews. ro ca Cuc i-ar fi cerut sa tina la sol aeronavele care faceau curse interne spre Bucuresti, astfel incat unii deputati sa nu mai ajunga la Parlament in ziua motiunii de cenzura.

Sefa Tarom, demisa in urma cu doua zile: Razvan Cuc mi-a cerut sa tin mai multe avioane la sol in ziua motiunii de cenzura Replica lui Cuc: intoarceti-va acolo unde stiti cel mai bine activitatea: la ticketing si protocol

Madalina Mezei, directorul TAROM pana in urma cu doua zile, sustine ca Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a cerut sa tina la sol mai multe aeronave Tarom in ziua motiunii de cenzura. Mezei a confirmat pentru HotNews. ro ca Cuc i-ar fi cerut sa tina la sol aeronavele care faceau curse interne spre Bucuresti, astfel incat unii deputati si senatori sa nu mai ajunga la Parlament in ziua motiunii de cenzura. UPDATE: Razvan Cuc raspunde acuzatiilor intr-o postare pe Facebook si o acuza pe fosta directoare TAROM ca minte crezand ca cineva ar putea sa-i securizeze pozitia de director general.

Tanar identificat dupa ce a sustras placutele de inmatriculare de la mai multe masini. Ce planuia sa faca cu ele

Un tanar de 29 de ani este cercetat pentru furt dupa ce politistii au stabilit ca acesta a furat placutele de la inmatriculare de la mai multe autovehicule la diferite intervale de timp.

Cele mai bune retete de prajituri cu mere pentru aceasta toamna

Merele sunt cele mai consumate fructe, mai ales in perioada de toamna. Delicioasele fructe pot fi folosite si la prepararea a zeci de prajituri si placinte.

PANICA DIGITALA: Facebook A PICAT in mai multe tari, pe 16 octombrie. Nu mai functioneaza nici Instagram si nici Whatsapp!

Facebook a picat in mai multe tari din Europa, inclusiv in Romania, precum si in mai multe state americane, scrie Libertatea. Reteaua de socializare nu mai putut fi accesata de milioane de utilizatori,.

Mituri despre cancer: Adevarat si fals despre cele mai raspandite

Cancerul, una dintre cele mai de temut afectiuni, poate fi invins daca este depistat timpuriu. Pentru ca de-a lungul timpului au aparut o multime de mituri despre cancer, este bine sa stim ce este adevarat si ce nu.

Seful CJ Brasov, discutii cu o delegatie Lufthansa: Mai multe rute aeriene catre destinatii importante de pe Glob ar putea fi deschise pe viitorul Aeroport Ghimbav

Adrian Vestea, presedintele Consiliului Judetean Brasov, a discutat cu o delegatie a companiei Lufthansa, despre posibilitatea de a deschide mai multe rute aeriene catre destinatii importante din intreaga lume,.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )