Libnet.ro
UNICEF

14:30

BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu 648 milioane euro, in primele 8 luni. Deficitul cauzat de importuri a ajuns la 5,8 miliarde euro

Adevărul Adevărul,
BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu 648 milioane euro, in primele 8 luni. Deficitul cauzat de importuri a ajuns la 5,8 miliarde euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 648 milioane de euro in primele opt luni ale acestui an, in timp ce deficitul balantei de plati a ajuns la 5,83 miliarde euro, din cauza importurilor, arata datele publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

Datoria externa totala a Romaniei a crescut

Datoria externa totala a Romaniei a crescut in primele opt luni ale acestui an, fata de finalul anului trecut, cu 648 milioane euro, la 98,009 miliarde euro, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

114 milioane euro fonduri europene pentru educatie

Ministerul Educatiei Nationale a semnat doua contracte de finantare din fonduri europene, in valoare totala de 114 milioane euro.

Romanii sunt DATORI VANDUTI! BNR a anuntat cati bani avem de inapoiat din creditele externe

Romanii sunt datori vanduti. Datoria externa a tarii noastre a crescut in primele 8 luni, fata de finalul anului trecut, cu 648 milioane euro, la 98,009 miliarde euro, potrivit datelor publicate luni de Banca.

Ministerul Finantelor a atras 648 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 648,5 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 124 de luni, la un randament mediu de 5,15% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Cursuri de calculatoare pentru someri si persoane dezavantajate, printr-un proiect de 5 milioane Euro

Romanii fara un loc de munca si alte persoane defavorizate vor putea sa urmeze cursuri de utilizare a calculatorului, intr-un viitor proiect de 5 milioane de euro, finantat prin Politica de coeziune a Uniunii Europene, potrivit unui ghid scos luni in dezbatere publica.

Primaria Capitalei a alocat 111 milioane euro pentru investitiile din sanatate

Primaria Capitalei a alocat, in acest an, 111 milioane de euro pentru investitiile din sectorul sanatatii, un buget record, comparativ cu ultimii 25 de ani, dupa cum ne-au transmis reprezentantii Municipalitatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )