Libnet.ro
UNICEF

18 Apr.

BNR ii preda, public, o lectie de economie lui Darius Valcov: Pentru a nu-si ingreuna situatia juridica deja dificila

B1 B1,
BNR ii preda, public, o lectie de economie lui Darius Valcov: Pentru a nu-si ingreuna situatia juridica deja dificila

BNR ii tine, public, o lectie de economie lui Darius Valcov, dupa ce consilierul personal al premierului Viorica Dancila a expus la antena 3 motivele pentru care el crede ca aurul trebuie adus in. continuă pe B1

Darius Valcov: imi doresc din tot sufletul ca noul guvernator si noua echipa de la BNR sa fie patrioti. Altfel, Romania nu va putea scoate capul din tarana

Darius Valcov, consilierul premierului Dancila, a dat de inteles la Subiectiv ca BNR va avea un nou guvernator si o noua echipa de conducere, aratand ca, desi administreaza zeci de miliarde de euro,.

Darius Valcov, atac foarte dur la Isarescu: imi doresc din tot sufletul ca noua echipa la conducerea BNR sa fie una de patrioti / Altfel, Romania nu va putea sa scoata capul din tarana

Darius Valcov a lansat duminica seara, de la Antena 3, un atac foarte dur la adresa Bancii Nationale a Romaniei si a guvernatorului BRN, afirmand ca isi doreste din tot sufletul ca noua echipa de la conducerea bancii centrale sa fie una de patrioti.

Darius Valcov despre Victor Ponta: E capitan la unitatea de fantome

Darius Valcov relanseaza in spatiul public tema apartenentei lui Victor Ponta la SIE. intrebat cum comenteaza o afirmatie a fostului premier, Valcov l-a numit capitan la unitatea de.

Darius Valcov acuza un santaj dupa publicarea OUG 114 si spune ca Iohannis vrea sa induca teroare si frica

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a vorbit la Antena 3 despre domeniile in care sunt interese ca Romania sa nu se dezvolte si despre ordonanta pe lacomie.

Darius Valcov la Subiectiv: Romania este santajata direct sau indirect dupa OUG 114

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a vorbit la Subiectiv despre principalele probleme din economie. Iata principalele sale declaratii: Pe comunicatii avem patru actori. Orice.

Darius Valcov acuza un santaj indirect sau direct dupa publicarea OUG 114: Daca ar exista o pierdere foarte mare cand o agentie coboara ratingul, e bine sa renunti la unele mici chestiuni

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila si condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare, s-a aratat dispus sa renunte la unele mici chestiuni din controversata ordonanta de urgenta 114, dar a denuntat un lobby extraordinar de puternic cu ramificatii in toata lumea si o forma de santaj indirect sau direct/.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )