Libnet.ro
UNICEF

11:45

BNR a primit anul trecut 107 de cereri scrise pentru accesul la informatii de interes public

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNR a primit anul trecut 107 de cereri scrise pentru accesul la informatii de interes public

Banca Nationala a Romaniei BNR) a primit, anul trecut, 107 cereri scrise, formulate cu invocarea dreptului de acces la informatii de interes public, reglementat prin Legea nr. 544/2001, potrivit Raportului privind accesul la informatiile de interes public si activitatea de solutionare a petitiilor pe 2018 al BNR. continuă pe Ziarul Bursa

Rata de ocupare a populatiei a crescut anul trecut la 69,9%, dar a ramas sub tinta nationala pentru 2020

Rata de ocupare a populatiei cu varsta cuprinsa intre 20 si 64 de ani din Romania, un indicator al gradului in care populatia este activa din punct de vedere economic, a crescut, anul trecut, la 69,9%, de la 68,8% in anul anterior anterior, sub tinta fixata pentru 2020, care prevede o rata de ocupare de minimum 70%, potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica INS).

Salarii majorate din nou pentru armata de functionari din Primaria Targu Jiu. Ultima crestere salariala a avut loc anul trecut

Banii pentru investitii in Targu Jiu ar putea sa fie mult mai putini fata de anul trecut, pentru ca alesii locali care fac parte din alianta majoritara PSD-ALDE-PSRO) vor sa majoreze salariile functionarilor din cadrul Primariei cu 10%.

SERBAN NICOLAE: Am sustinut, de anul trecut, remanierea guvernamentala cu aprobarea Parlamentului

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, astazi, ca a sustinut inca de anul trecut posibilitatea ca Executivul sa fie remaniat cu aprobarea Parlamentului, pentru o mai mare suplete a echipei guvernamentale.

Barcelona si-a invatat lectia dupa eliminarea de anul trecut - Messi: Nu am lasat nimic la voia intamplarii. Aveam experienta de la Roma

Barcelona si-a invatat lectia dupa eliminarea din sferturi de anul trecut 4-1, 0-3 cu AS Roma) si nu a mai lasat nimic la voia intamplarii cu Manchester United. Dupa 1-0 pe Old Trafford, catalanii au obtinut o victorie categorica pe teren propriu, scor 3-0, calificandu-se in semifinalele Champions League. Aveam experienta de la Roma, stiam ce inseamna sa se complice un meci. Nu am lasat nimic la voia intamplarii, a spus Lionel Messi, autorul unei duble in returul de pe Camp Nou.

Termene.ro: Crestere de 81% a cifrei de afaceri anul trecut

Termene. ro, platforma care ofera informatii actualizate in timp real despre firmele din Romania, a inregistrat o crestere de 81% a cifrei de afaceri in 2018 comparativ cu anul precedent.

Termene.ro: Crestere de 81% a cifrei de afaceri anul trecut

Termene. ro , platforma care ofera informatii actualizate in timp real despre firmele din Romania, a inregistrat o crestere de 81% a cifrei de afaceri in 2018 comparativ cu anul precedent. Astfel, veniturile companiei au avansat la 2 milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )