Libnet.ro
UNICEF

22:00

Bogdan Chirieac: Am asistat la o retragere a lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Bogdan Chirieac: Am asistat la o retragere a lui Klaus Iohannis

Bogdan Chirieac a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis da semne ca se retrage din chestiunea alegerilor anticipate. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, intrebat despre filarea unor magistrati si ziaristi: Astfel de situatii ar fi, daca s-ar confirma, intolerabile pur si simplu

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca, daca se confirma informatiile privind filarea unor ziaristi si magistrati, astfel de situatii ar fi . ) intolerabile pur si simplu.

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR: Voi pregati cateva demersuri concrete Nu voi desemna un premier din PSD, un partid iresponsabil si obsedat de putere (VIDEO)

PSD este obsedat de putere si se joaca iresponsabil cu destinul Romaniei, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca nu va desemna un premier din partea social-democratilor, precum si c.

KLAUS IOHANNIS: Nu avem nici un caz de coronavirus in Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine luni, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa privind epidemia de coronavirus, acesta spunand ca va convoca miercuri Consiliul Suprem de Aparare al Tarii. in ceea ce priveste decizia CCR, Presedintele Iohannis sustine ca PSD a creat o noua criza, aprofundata de CCR.

KLAUS IOHANNIS: Nu voi desemna niciun premier PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine luni, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa privind epidemia de coronavirus, acesta spunand ca va convoca miercuri Consiliul Suprem de Aparare al Tarii. in ceea ce priveste decizia CCR, Presedintele Iohannis sustine ca PSD a creat o noua criza, aprofundata de CCR.

Cum se imbraca sotia lui Klaus Iohannis cand merge la biserica. Gestul facut de Carmen in Sibiu

Ziua indragostitilor a fost sarbatorita la cel mai inalt nivel! PresedinteleKlaus Iohannis si Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, au participat la slujba de la Biserica Catolica din Piata Mare a Sibiului, duminica, dupa care au petrecut o seara de basm. Cum se imbraca sotia lui Klaus Iohannis cand merge la biserica Presedintele Romaniei si-a .

Ce le-a transmis Klaus Iohannis parintilor lui Vili Viorel Paun, romanul ucis la Hanau. Localnicii din Singureni sunt socati

Vili Paun este romanul ucis in Germania, la Hanau, intr-un atac cu motivatie rasista. Ce le-a transmis presedintele Klaus Iohannis parintilor lui? Ce le-a transmis Klaus Iohannis parintilor lui Vili Viorel Pau, romanul ucis la Hanau? Noua persoane au fost ucise, in noaptea de miercuri spre joi, in cele doua atacuri din Germania. Potrivit autoritatilor, .

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru romanii speriati de coronavirus

Presedintele Romaniei convoaca miercuri o sedinta CSAT in care sa discute despre strategia de urmat in contextul epidemiei de coronavirus. Astazi, Klaus Iohannis a spus ca situatia din Italia a generat si genereaza multa ingrijorare si ca se impune convocarea rapida a CSAT. Cetatenii sa se informeze si sa respecte regulile de igiena El a .

KLAUS IOHANNIS, DESPRE NEGOCIERILE PRIVIND BUGETUL UE: Rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, referitor la negocierile privind bugetul UE, ca rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor si ca nu poate spune ca s-au facut progrese, pentur ca pozitiile nu s-au apropiat.

Cum a comentat Klaus Iohannis posibilitatea ca PNL sa-i sustina pe Chirica si Chereches la alegerile locale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Palatul Cotroceni ca nu comenteaza informatiile potrivit carora PNL ar urma sa-i sustina pe Mihai Chirica, primarul de la Iasi, si Catalin Chereches, edilul.

Klaus Iohannis ar avea trei variante de premier - surse

Dupa decizia CCR cu privire la conflictul generat de desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de premier, Klaus Iohannis ar avea trei variante de premier.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )