Libnet.ro
UNICEF

19:45

A murit Edith Gonzalez. Actrita din Salome suferea de cancer

Adevărul Adevărul,
A murit Edith Gonzalez. Actrita din Salome suferea de cancer

Actrita de telenovele Edith Gonzalez a murit la varsta de 54 de ani intr-un spital din Mexico City. Vedeta, celebra mai ales pentru rolul din Salome, fusese diagnosticata in 2016 cu cancer ovarian. continuă pe Adevărul

Doliu urias in lumea telenovelelor! Actrita Edith Gonzalez, vedeta din serialul Inima salbatica, a murit la 54 de ani

Este doliu urias in lumea telenovelelor!Actrita Edith Gonzalez, vedeta din serialul Inima salbatica si Salome, a murit la 55 de ani. Gonzalez a fost diagnosticata cu cancer ovarian in 2016.

Edith Gonzalez a murit. Actrita din telenovela Salome a fost rapusa de o boala cumplita

Edith Gonzalez, celebra actrita din telenovela Salome, a murit la varsta de 54 de ani. Medicii au diagnosticat-o cu cancer ovarian in anul 2016 si, dupa o lupta cumplita cu boala, s-a stins din viata pe 13 iunie la un spital din Mexico City. Edith Gonzalez a murit la varsta de 54 de ani Jurnalistii .

Edith Gonzalez a murit. Actrita a luptat cu cancerul pana in ultima clipa: Mai am multe lupte de dus, multe zambete de impartit, multa arta de admirat

Edith Gonzalez, indragita actrita de telenovele, de origine mexicana, s-a stins din viata la doar 54 de ani. Actrita fusese diagnosticata cu cancer din 2016. Vestea trista a fost transmisa.

Actrita Edith Gonzalez, plansa de familie si de fanii din toata lumea. Detalii nestiute din spatele tragicului eveniment

Edith Gonzalez, indragita actrita de telenovele, de origine mexicana, s-a stins din viata la doar 54 de ani. Actrita fusese diagnosticata cu cancer din 2016. A lasat in urma un sot si o fiica de.

DOLIU TERIBIL in lumea filmului! A MURIT regina telenovelelor! CANCERUL a rapus-o... Cum si-o amintesc romanii (FOTO, VIDEO)

Este din nou doliu in lumea cinematografiei! Cunoscuta actrita Edith Gonzalez s-a stins din viata miercuri, la varsta de 54 de ani.

DOLIU iN CINEMATOGRAFIE: Celebra actrita din Sex and the city A MURIT in drum spre spital! (FOTO)

Este doliu in cinematografia internationala. Sylvia Miles, actrita de doua ori nominalizata la Oscar, a murit in ambulanta care o transporta la spital. Actrita in varsta de 94 de ani s-a plans ca nu se.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.227 seconds )