Libnet.ro
UNICEF

10:15

Boicot social media impotriva Chinei in Hong Kong!

România Liberă România Liberă,
Boicot social media impotriva Chinei in Hong Kong!

Facebook, WhatsApp, Twitter, Google, Telegram si TikTok au decis sa intrerupa colaborarea cu autorit. continuă pe România Liberă

China a deschis in Hong Kong o agentie de securitate nationala

China a inaugurat miercuri intr-un hotel din Hong Kong birouri care vor permite agentilor sai de securitate sa actioneze deschis pentru prima data in fosta colonie britanica, relateaza AFP, citata de Agerpres. Organul de securitate nationala al guvernului central in regiunea administrativa speciala Hong Kong a fost inaugurat miercuri dimineata, a indicat agentia oficiala chineza de presa China Noua. Birourile acestei agentii sunt situate intr-un hotel, Metropark Hotel. Un drapel chinezesc a fost arborat in afara cladirii si a fost instalata o placa avand emblema Chinei.

HONG KONG Opozitia organizeaza alegeri primare, umbrite de legea securitatii

Tabara opozitiei din Hong Kong a instalat cabine de votare astazi in intreg orasul condus de chinezi pentru alegeri primare.

China isi inagureaza biroul securitatii nationale in Hong Kong si le interzice elevilor sa cante imnul manifestatiilor pro-democratie de anul trecut

Autoritatile din Hong Kong au interzis miercuri elevilor sa cante Glory to Hong Kong, imnul oficial al manifestatiilor pro-democratie din fosta colonie britanica. Decizia a fost luata la doar cateva ore dupa ce regimul comunist de la Beijing si-a inaugurat biroul de securitate nationala in aceasta metropola care s-a bucurat pana de curand de un statut special.

Hong Kong: Opozitia organizeaza alegeri primare, umbrite de legea securitatii

Tabara opozitiei din Hong Kong a instalat cabine de votare sambata in intreg orasul condus de chinezi pentru alegeri primare vizand selectarea candidatilor pro-democratie cu cele mai mari sanse de succes in scrutinul din septembrie pentru Consiliul Legislativ, relateaza Reuters si dpa.

Australia si-a suspendat tratatul de extradare cu Hong Kong-ul

Autoritatile australiene au anuntat joi ca isi va suspenda tratatul de extradare cu Hong Kong-ul si ca vor implementa masuri pentru a atrage persoane si afaceri din centrul financiar asiatic dupa ce Beijingul a impus controversata lege a securitatii nationale in oras, relateaza Reuters si Business Insider. Australia isi avertizeaza cetatenii ca ar putea fi supusi detentiei arbitrare in China .

Surse: Divizia fintech a gigantului Alibaba vrea sa se listeze la Hong Kong

Ant Group, divizia fintech a grupului chinez de e-commerce Alibaba, vrea sa se listeze la Bursa din Hong Kong anul acesta, avand ca tinta sa obtina o evaluare a companiei de peste 200 de miliarde de dolari, conform unor surse citate de Reuters.

China a deschis in Hong Kong o agentie de securitate nationala

China a inaugurat astazi intr-un hotel din Hong Kong birouri care vor permite agentilor sai de securitate sa actioneze deschis pentru prima data in fosta colonie britanica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )