Libnet.ro
UNICEF

11:15

BOMBA BOMBELOR: Cristi Borcea si Carmen Dan, LEGATURA neasteptata! Nimeni nu ar fi banuit asta

B1 B1,
BOMBA BOMBELOR: Cristi Borcea si Carmen Dan, LEGATURA neasteptata! Nimeni nu ar fi banuit asta

Legatura incredibila intre Carmen Dan si Cristian Borcea. Sora Ministrului de Interne a lucrat pentru firma fostului actionar de la Dinamo, condamnat recent in dosarul retrocedarilor ilegale din Mamaia, scrie. continuă pe B1

SOC: Valentina Pelinel, in LACRIMI! Din pacate, Cristi Borcea s-a...Totul s-a intamplat in iNCHISOARE

Cristi Borcea a fost dus la Spitalul Penitenciarului Rahova. Se pare ca Borcea a cerut sa fie dus, ca sa i se faca un control medical.

Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Da, e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea a marturist ca a trecut printr-o adevarata drama! Fosta sotie a lui Cristi Borcea a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, s-a imbolnavit si de hepatita A. Desi a reusit sa.

Cristi Borcea a cerut sa fie transferat la spitalul penitenciar

Cristi Borcea sta intr-o rezerva cu alti doi detinuti. Fostul actionar de la Dinamo, Cristi Borcea, a cerut sa fie transferat de la penitenciar la spitalul penitenciar, fiind in acea perioada de carantina.

Cristi Borcea, transferat la SPITALUL penitenciar Rahova: Nimeni NU vrea sa riste. Istoricul sau medical... (VIDEO)

Fostul actionar de la Dinamo Cristi Borcea a ajuns de urgenta la spital. Borcea a fost transferat din celula Penitenciarului Rahova, unde era incarcerat, intr-o rezerva a Penitenciarului Spital.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )