Libnet.ro
UNICEF

17:15

Bomba epidemiologica in fata Institutului Bals, din Capitala. Oamenii au aruncat pe jos mastile de protectie purtate in spital

Antena3 Antena3,
Bomba epidemiologica in fata Institutului Bals, din Capitala. Oamenii au aruncat pe jos mastile de protectie purtate in spital

Zeci de masti de protectie si manusi chirurgicale au fost aruncate pe jos, in fata Institutului Matei Bals, din Capitala, de cei care le-au purtat in spital. continuă pe Antena3

Coronavirus: Fata unei bucurestence infectate a fost la o scoala din Capitala pana ieri

Libertatea a intrat in posesia unui document prin care Scoala Gimanziala nr. 56 din Capitala anunta ca fiica unei femei infectate cu coronavirus, care invata la clasa IC, a fost la scoala pana ieri, iar femeia n-a anuntat ca este suspecta ori ca a fost.

Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala este de miercuri in carantina

Spitalul 039;039;Dimitrie Gerota039;039; din Capitala este de miercuri in carantina, iar pacientii si personalul unitatii medicale raman aici timp de 14 zile, a declarat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat.

Arafat anunta ca spitalul Dimitrie Gerota din Capitala a intrat in carantina

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat, miercuri, ca Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala, unde a fost internat un barbat de 60 de ani diagnosticat ulterior cu coronavirus, a intrat in carantina, fiind vizati atat medicii, cat si pacientii.

Panica in scolile din Capitala, dupa ce primele cazuri de coronavirus au fost confirmate

Este alerta in scolile din Capitala, dupa ce primele cazuri de coronavirus au fost confirmate in Bucuresti. Panicati, multi parinti si profesori au cerut suspendarea cursurilor pentru ca cei mici sa nu se imbolnaveasca. Reprezentatii Inspectoratului Scolar vor sa faca o baza de date speciala cu elevii care au fost in vacante in regiunile in care boala a fost confirmata. Medicii spun ca imediat ce virusul va ajunge la scolile din Bucuresti, boala se va extinde foarte repede.

Gabriela Firea cere inchiderea scolilor din Capitala, pentru a limita pe cat posibil raspandirea coronavirusului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, mai multe masuri restrictive luate la nivelul municipiului Bucuresti in vederea prevenirii raspandirii noului coronavirus si a cerut public inchiderea scolilor din Capitala.

Ce pedeapsa risca fostul politist din Capitala care a imbolnavit 6 oameni cu coronavirus si a inchis trei institutii publice

Pacientul 16, cel care a imbolnavit cel putin 6 oameni cu COVID - 19 dupa ce s-a imbolnavit si a mers la Spitalul MAI unde a ascuns ca a fost plecat din tara, are dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

CORONAVIRUS. Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala,in carantina. Sunt vizati atat medicii, cat si pacientii

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat miercuri va Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala, unde a fost internat un barbat de 60 de ani diagnosticat ulterior cu coronavirus, a intrat in.

in plina epidemie, bucurestenii sunt lasati fara curent: lista zonelor afectate din Capitala, Ilfov si Giurgiu

Un numar mare de oameni vor ramane fara curent electric pe parcursul zilei de azi, in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. Lucrarile la reteaua electrica sunt programate de mult timp. Din cauza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4134 seconds )