Libnet.ro
UNICEF

08:45

Bomba MONDENA! BIANCA DRAGUSANU a cedat! Decizia radicala care socheaza Romania! Din pacate, e ADEVARAT! VICTOR SLAV este in stare de SOC

B1 B1,
Bomba MONDENA! BIANCA DRAGUSANU a cedat! Decizia radicala care socheaza Romania! Din pacate, e ADEVARAT! VICTOR SLAV este in stare de SOC

Bianca Dragusanu a luat o decizie radicala dupa ce a fost inlocuita de Andreea Mantea la emisiunea Te vreau langa mine de la Kanal D. Pentru a trece cu bine peste aceste probleme, vedeta a decis. continuă pe B1

CUTREMUR monden! Bianca Dragusanu, BATUTA CRUNT de ANDREEA MANTEA! Victor Slav a ramas FARA CUVINTE! Nimeni nu se astepta la asta

Lovitura in lumea mondena! Andreea Mantea va incasa un salariu de doua ori mai mare decat cel pe care Bianca Dragusanu l-a primit pentru prezentarea emisiunii Te vreau langa mine. Bianca a venit la.

Surpriza in lumea mondena! Bianca a plecat cu el in vacanta! Avem imaginile. Acum e clar pentru toata lumea ca sunt impreuna

Bianca Dragusanu si Tristan Tate sunt din nou impreuna si petrec pe meleguri straine, departe de tara. Mai exact cei doi porumbei sunt la Cannes, iar reporterii spynews. ro au imaginile care ii dau de.

Salariul urias pe care il incaseaza Victor Slav la TV. Ce pensie alimentara va cere Bianca Dragusanu?

Au trecut trei luni deja de la despartirea rasunatoare dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav. Daca, la inceput relatia dintre cei doi parinti a fost una extrem de stransa si de apropiata, cei doi.

Greseala de NEIERTAT pentru care Bianca Dragusanu a fost DATA AFARA de la Kanal D

Bianca Dragusanu a anuntat ca nu va mai prezenta emisiunea de la Kanal D pentru ca vrea sa dedice mai mult timp fiicei sale si propriilor afaceri. De fapt, lucrurile stau cu totul altfel, noteaza.

Bianca Dragusanu, din nou in centrul atentiei! Ce face vedeta dupa ce si-a PIERDUT emisiunea. E vorba despre... (FOTO)

Bianca Dragusanu nu pare sa fie suparata ca a fost inlocuita de Andreea Mantea la emisiunea Te vreau langa mine de la Kanal D. Vedeta, care s-a despartit recent de englezul Tristan Tate, se.

BOMBA mondena a explodat in media: Cea mai celebra vedeta de la Stirile Pro TV a fost parasita de sot, dupa 10 ani de relatie!

Desi stie compatibilitatile dintre zodii si modul in care se vor descurca acestea in dragoste, Neti Sandu, celebra vedeta de la Stirile Pro TV, nu a avut parte de prea mult noroc in viata amoroasa.

BOMBA mondena a anului: Mihai Bendeac si Delia sunt impreuna! Cei doi confirma totul!

Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare langa colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa talentul.

Iohannis despre discutia cu Dancila: M-a sunat sa-mi spuna ca pleaca n concediu. Mi-a spus ca nu stia ca s-a publicat n Monitor decizia prin care instala un interimar/ I-am atras atentia ca nu e bine

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, referitor la discutia de vineri cu Viorica Dancila, ca aceasta i-a spus ca nu stia ca s-a publicat in Monitorul Oficial decizia de a delega atributiile pe perioada concediului sau, telefonul venind dupa ce seful statului a sesizat CCR cu privire la existenta unui conflict juridic de natura constitutionala.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )