Libnet.ro
UNICEF

12:15

Bomba pensiilor explodeaza in ultima saptamana de campanie electorala. Fostul ministru al Muncii a rabufnit: E un amatorism dus la extrem!

Antena3 Antena3,
Bomba pensiilor explodeaza in ultima saptamana de campanie electorala. Fostul ministru al Muncii a rabufnit: E un amatorism dus la extrem!

Peste 45. 000 de dosare de recalculare a pensiilor sunt in intarziere, in medie cu pana la trei luni. in unele cazuri sunt intarizieri de pana la sase luni, sustine noul ministru al Muncii. Violeta. continuă pe Antena3

Conducerea Postei Romane verifica informatia ca unii postasi din Vrancea ar face campanie electorala PSD

Corpul de control din cadrul Companiei Nationale Posta Romana CNPR) verifica, in prezent, informatiile vehiculate in presa cu privire la faptul ca unii postasi din judetul Vrancea ar face campanie electorala pentru PSD, potrivit unui punct de vedere al operatorului national de servicii postale transmis sambata si citat de Agerpres.

Klaus Iohannis, in prima zi de campanie electorala. Publicul nu are voie sa intre cu camere mobile

In prima zi de campanie electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis este asteptat vineri dupa-amiaza la Baia Mare, potrivit ziarului loca 2mnews. ro La intalnirea cu.

IGPR: 13 persoane urmarite international au fost aduse in tara in ultima saptamana

Treisprezece persoane urmarite international au fost aduse in tara in ultima saptamana, anunta Politia Romana, iar 7 persoane condamnate in Slovacia, Belgia, Germania si Austria au fost aduse pentru a-si continua executarea pedepsei.

13 urmariti international au fost adusi in tara in ultima saptamana

Politistii romani au desfasurat in ultima saptamana misiuni pentru aducerea in tara a 13 persoane ur.

in plina campanie electorala, laburistii britanici promit nationalizari pe banda si internet gratuit. Boris Johnson denunta un plan comunist

Partidul Laburist Labour), principala formatiune din opozitia britanica, a promis vineri internet de mare viteza gratuit tuturor, in cazul in care obtine o victorie in alegerile de la 12 decembrie - cea mai spectaculoasa promisiune intr-o campanie marcata in toate taberele de anunturi oneroase, relateaza AFP.

Frontiera, tranzitata de peste 722.000 de persoane in ultima saptamana

In aceasta saptamana 11-15 noiembrie), prin punctele de trecere a frontierei au efectuat formalitatile aproximativ 722. 500 cetateni romani si straini, dintre care 343. 000 pe sensul de intrare si 379. 500 pe cel de iesire din tara si aproximativ 207. 400 mijloace de transport.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )