Libnet.ro
UNICEF

14:00

BOMBA SERII! DEMISII GRELE la TVR! Doua dintre cele mai cunoscute jurnaliste parasesc postul public (FOTO)

B1 B1,
BOMBA SERII! DEMISII GRELE la TVR! Doua dintre cele mai cunoscute jurnaliste parasesc postul public (FOTO)

Demisii importante la postul national de televiziune! Jurnalistele Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger vor pleca de la TVR. Emma Zeicescu, realizatoarea emisiunii Ca-n viata, si Emanuela Schweninger,. continuă pe B1

Demisii grele, la TVR. Motivul pentru care Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger pleaca de la Televiziunea Publica

S-au anuntat demisii grele, la Televiziunea Publica, in aceasta vineri. Vestea e una surprinzatoare si vine in contextul in care doua jurnaliste isi vor parasi posturile publice, la finalul acestui an. Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger au anuntat ca vor parasi pozitiile pe care le ocupau la TVR si ca vor mai putea fi urmarite .

Cate iubite a avut Tudor Chirila. A fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania

Tudor Chirila a fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania, printre care si Andreea Raicu. Povestea de dragoste dintre el si fosta prezentatoare TV este poate cea mai cunoscuta, din lista idilelor juratului de la Vocea Romaniei. Odata ce s-au despartit, cei doi si-au adresat mereu doar cuvinte de bine. in .

Una dintre cele mai frumoase cafenele se afla la Budapesta

Cafeneaua New York din Budapesta este localul unde daca intri, te vei intreba daca nu ai intrat cumva in Capela Sixtina. Construita intr-un stil renascentist italian, cafeneaua este una dintre cele mai vechi din oras, infiintata acum 125 de ani, scrie CNN.

MedLife a achizitionat Spitalul OncoCard Brasov, unul dintre cele mai mari centre private de diagnostic si tratament oncologic din Romnia

Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta semnarea achizitionarii pachetului integral de actiuni al Spitalului OncoCard din Brasov, unul dintre cele mai mari si mai moderne centre de diagnostic si tratament oncologic din Romania si din CEE.

Bioshock, una dintre cele mai populare francize, va avea parte de o continuare

Fanii indragitei serii Bioshock se vor bucura sa afle ca franciza fantastica va avea parte de o continuare, fie ea si de la un alt dezvoltator. 2K Games a facut un anunt foarte important in.

Vacanta in Europa: 5 dintre cele mai frumoase orase din Spania

Cele mai sigure locuri pentru calatorii in 2020 se afla in Europa, potrivit unei harti a riscurilor intocmita de compania de asigurari International SOS.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )