Libnet.ro
UNICEF

10:45

BOMBA in showbiz! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC, dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN! Dumnezeu vrea...

B1 B1,
BOMBA in showbiz! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC, dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN! Dumnezeu vrea...

Silvia Chifiriuc, actuala sotie a lui Petre Roman, a vorbit in cadrul unui interviu despre povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de sotul ei! Silvia a dat detalii si despre modul in care s-a. continuă pe B1

Ce a postat Silvia Chifiriuc, la scurt timp dupa ce Oana Roman a anuntat ca se desparte de sot. O zi buna

Silvia Chifiriuc a postat un mesaj interesant pe o retea de socializare, la doar cateva ore de anuntul Oanei Roman care a socat pe multa lume. Ce a scris sotia lui Petre Roman in mediul online? Silvia Chifiriuc, mesaj dupa ce Oana Roman a anuntat despartirea de sot Ieri, presa mondena era cutremurata de anuntul .

Mioara Roman, DEZVALUIRI SOC, dupa DESPARTIREA Oanei de sotul ei, Marius

Oana Roman a facut anuntul soc despre despartirea de sotul ei, Marius Elisei. Cei doi au fost impreuna timp de sapte ani.

Adda a facut anuntul, dupa eliminarea de la Asia Express. Ce s-a intamplat cu sotul cantaretei

Pentru Adda si sotul ei, Catalin Ionut Rizea, aventura Asia Express, reality show va incepe la Antena 1 in primavara anului viitor, dupa ce la jumatatea lunii octombrie, noua perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine sI Taiwan. Chef Sorin Bontea si Razvan Fodor, Speak si iubita lui, Stefania, Nico si fiica .

A fost surprins in compania lui Jennifer Aniston, dupa divortul de Angelina Jolie, dar acum a facut anuntul. Ce a marturisit Brad Pitt

Cine nu il cunoaste pe celebrul actor american, acum in varsta de 55 de ani, Brad Pitt, de sase ori nominalizat la Premiile Oscar? El impreuna cu, la fel de celebra, sotie, Angelina Jolie au facut, timp de 11 ani deliciul presei de cancan din Statele Unite, si nu numai. Dar, ceea ce poate multa .

Ce se intampla cu serialul Vlad de la PROTV. Andrei Aradits a facut anuntul pe internet

Pro TV, luni seara, a difuzat ultimul episod din sezonul doi al serialului Vlad, unul din cele mai vizionate seriale, conform oficialilor din trust, fanii intrebandu-se daca va mai exista un nou sezon. Ce se intampla cu serialul Vlad de la PROTV Dupa doua sezoane, Vlad a ajuns la final, cu schimbari de situatii si .

Andra a facut anuntul urias. Ce a facut sotia lui Catalin Maruta cu 205.000 de euro: Minune de Craciun

Andra a facut un anunt impresionant in preajma Craciunului. Sotia lui Catalin Maruta a fost prezenta cu cateva zile in urma pe scena, alaturi de fiica ei, cand a reusit sa emotioneze pe toata lumea, datorita faptului ca au cantat in duet si au interpretat un colind. Cantareata a sustinut un concert la Opera Nationala .

Ce vrea PSD sa faca acum cu alocatiile copiilor. Marcel Ciolacu a facut anuntul

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD va depune un proiect de lege in Parlament pentru modificarea Legii bugetului, astfel incat alocatiile copiilor sa fie dublate. Presedintele interimar al PSD a amintit ca si PNL a facut la fel la dezbaterile pe buget care au avut loc anul trecut, deci nu crede ca Guvernul condus de .

Detalii infioratoare ies la iveala. Ce a facut Stefan Risipiteanu, dupa ce a vazut-o pe Luiza Melencu in masina lui Gheorghe Dinca

Cheorghe Dinca sicomplicele sau, Stefan Risipiteanu au fost adusi la DIICOT, pentru a fi pusi fata in fata, si pentru a da ultimele declaratii. Detalii halucinante, scoase din filmele de groaza, au iesit la iveala, procurorii DIICOT fiind oripilati de detaliile macabre, date de Dinca, in detaliu, despre cum a fost violata una din fete, .

Marius Elisei, GRAV BOLNAV! DEZVALUIRI SOC dupa DESPARTIREA de OANA ROMAN

Dupa 7 ani de relatie, Oana Roman a decis sa se desparta de Marius Elisei, dar cei doi vor ramane in relatii bune, de dragul fetitei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2755 seconds )