Libnet.ro
UNICEF

16:00

Boris Johnson, ales liderul conservatorilor si va deveni prim-ministru in locul Theresei May

Antena3 Antena3,
Boris Johnson, ales liderul conservatorilor si va deveni prim-ministru in locul Theresei May

Fostul ministru de externe britanic Boris Johnson a fost ales marti lider al Partidului Conservator, aflat la guvernare, si va deveni astfel prim-ministru, inlocuind-o pe Theresa May, a anuntat formatiunea. continuă pe Antena3

Philip Hammond anunta ca va demisiona daca Boris Johnson va fi ales premier

Ministrul de Finante al Marii Britanii, Philip Hammond, a anuntat ca va demisiona daca Boris Johnson va fi ales premier, deoarece el nu intentioneaza sa faca parte dintr-un Guvern care ar accepta un Brexit fara acord, informeaza BBC.

VIDEO Cu trei zile inainte de a fi inscaunat liderul conservatorilor, Boris Johnson e in aer Manifestatii anti-Brexit la Londra

Manifestanti impotriva Brexit-ului si a preluarii guvernului de catre Boris Johnson s-au adunat, sambata, la Park Lane, de unde au pornit in mars prin centrul Londrei, cerand organizarea unui nou referendum.

Boris Johnson este noul sef al conservatorilor si va prelua carma Guvernului din Marea Britanie. Theresa May lasa in urma o mostenire grea si un Brexit cu final deschis

Boris Johnson a fost ales marti in postura de lider al conservatorilor din Marea Britanie, astfel ca miercuri va prelua sefia Guvernului din arhipelag, si are misiunea dificila de a-si duce la capat planul.

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii. Ce parere are despre romani

Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii. Liderul Partidului Conservator este unul dintre marii promotori ai Brexit. Ce parere are despre romani? Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii? Johnson este noul lider al Partidului Conservator si va deveni noul premier al Marii Britanii, conform unui anunt oficial al conducerii formatiunii .

Cursa catre Downing Street se incheie. Boris Johnson ultra-favorit sa ajunga premier. Noi demisii in randul ministirilor

Votul conservatorilor britanici in vederea desemnarii succesorului premierului demisionar Theresei May se incheie luni, dupa care rezultatele urmeaza sa fie anuntate marti, o cursa pentru putere in care excentricul si controversatul Boris Johnson, campionaul sustinatorilor Brexitului, este marele favorit, relateaza AFP.

Doi ministri britanici anunta ca vor renunta la mandate daca Boris Johnson vine in locul Theresei May

Ministrul Justitiei, David Gauke, si cel de Finante, Philip Hammond, au anuntat ca vor demisiona daca Boris Johnson este ales la sefia Partidului Conservator, ceea ce ii ofera sanse sa devina succesorul Theresei May la conducerea Guvernului britanic.

Marea Britanie: Jeremy Corbyn contesta alegerea lui Boris Johnson ca prim-ministru si vrea alegeri anticipate

Jeremy Corbyn, liderul opozitiei laburiste din Marea Britanie, a contestat, marti, modul in care Boris Johnson a fost ales prim-ministru, cerand organizarea unui scrutin parlamentar anticipat.

Nicola Sturgeon: Votul pentru independenta Scotiei va fi mai important ca oricand in timpul lui Boris Johnson

A oferi Scotiei sansa de a-si alege propriul viitor va fi mai important ca oricand in momentul in care Boris Johnson va deveni premierul Marii Britanii, a declarat marti sefa Partidului National Scotian, Nicola Sturgeon, relateaza DPA, citata de Agerpres.

UPDATE Boris Johnson castiga detasat cursa pentru postul de prim-ministru

Boris Johnson a castigat detasat cursa pentru a deveni viitorul premier britanic in fata ministrului Afacerilor Externe Jeremy Hunt, potrivit rezultatelor anuntate marti de Partidul Conservator, scrie AFP.

Brexit inca un ministru anunta ca demisioneaza din guvernul de la Londra, daca Boris Johnson ajunge premier

Ministrul britanic de Finante, Philip Hammond, a anuntat ca isi va da demisia in cazul in care conservatorul Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii, potrivit Euronews. Anuntul sau vine dupa ce si ministrul Justitiei a declarat ca va parasi guvernul, cei doi demnitari britanici nefiind de acord cu scenariul iesirii Marii Britanii din UE fara acord, scenariu pe care viitorul premier pare a-l imbartisa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )