Libnet.ro
UNICEF

17:45

Boris Johnson este noul sef al conservatorilor si va prelua carma Guvernului din Marea Britanie. Theresa May lasa in urma o mostenire grea si un Brexit cu final deschis

B1 B1,
Boris Johnson este noul sef al conservatorilor si va prelua carma Guvernului din Marea Britanie. Theresa May lasa in urma o mostenire grea si un Brexit cu final deschis

Boris Johnson a fost ales marti in postura de lider al conservatorilor din Marea Britanie, astfel ca miercuri va prelua sefia Guvernului din arhipelag, si are misiunea dificila de a-si duce la capat planul. continuă pe B1

Boris Johnson devine noul premier al Marii Britanii

Boris Johnson a fost ales de membrii Partidului Conservator cu 92. 153 de voturi lider al formatiunii.

Boris Johnson devine noul premier al Marii Britanii

Boris Johnson a fost ales de membrii Partidului Conservator cu 92. 153 de voturi lider al formatiunii, infrangandu-l pe Jeremy Hunt 46. 656 de voturi).

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii. Ce parere are despre romani

Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii. Liderul Partidului Conservator este unul dintre marii promotori ai Brexit. Ce parere are despre romani? Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii? Johnson este noul lider al Partidului Conservator si va deveni noul premier al Marii Britanii, conform unui anunt oficial al conducerii formatiunii .

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii

Boris Johnson este viitorul premier al Marii Britanii. A reusit sa-si vada visul implinit, acela de a calca pe urmele idolului sau: Winston Churchill. Fiu de eurodeputat si absolvent al prestigioasei.

Boris Johnson, succesorul favorit al Theresei May

Boris Johnson este marele favorit in cursa pentru pozitia de lider al Partidului Conservator si nou prim-ministru al Marii Britanii, iar rezultatele in acest sens sunt asteptate astazi, dupa votul ce s-a incheiat ieri.

Doi ministri britanici anunta ca vor renunta la mandate daca Boris Johnson vine in locul Theresei May

Ministrul Justitiei, David Gauke, si cel de Finante, Philip Hammond, au anuntat ca vor demisiona daca Boris Johnson este ales la sefia Partidului Conservator, ceea ce ii ofera sanse sa devina succesorul Theresei May la conducerea Guvernului britanic.

Boris Johnson, ales liderul conservatorilor si va deveni prim-ministru in locul Theresei May

Fostul ministru de externe britanic Boris Johnson a fost ales marti lider al Partidului Conservator, aflat la guvernare, si va deveni astfel prim-ministru, inlocuind-o pe Theresa May, a anuntat formatiunea.

VIDEO Cu trei zile inainte de a fi inscaunat liderul conservatorilor, Boris Johnson e in aer Manifestatii anti-Brexit la Londra

Manifestanti impotriva Brexit-ului si a preluarii guvernului de catre Boris Johnson s-au adunat, sambata, la Park Lane, de unde au pornit in mars prin centrul Londrei, cerand organizarea unui nou referendum.

Cursa catre Downing Street se incheie. Boris Johnson ultra-favorit sa ajunga premier. Noi demisii in randul ministirilor

Votul conservatorilor britanici in vederea desemnarii succesorului premierului demisionar Theresei May se incheie luni, dupa care rezultatele urmeaza sa fie anuntate marti, o cursa pentru putere in care excentricul si controversatul Boris Johnson, campionaul sustinatorilor Brexitului, este marele favorit, relateaza AFP.

Angela Merkel il felicita pe noul premier britanic Boris Johnson

Cancelarul german Angela Merkel l-a felicitat pe noul premier britanic, Boris Johnson si a afirmat ca se asteapta la o cooperare buna cu fostul primar al Londrei, informeaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )