Libnet.ro
UNICEF

09:15

Boris Johnson: Parlamentul va vota acordul de Brexit pana la Craciun

Hotnews Hotnews,
 Boris Johnson: Parlamentul va vota acordul de Brexit pana la Craciun

Parlamentarii britanici vor vota inainte de Craciun acordul de Brexit pe care premierul conservator Boris Johnson l-a convenit cu Bruxellesul, a declarat acesta sambata, potrivit agentiei DPA, citeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Boris Johnson: Parlamentul va vota Brexitul inainte de Craciun

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat ca parlamentarii vor vota acordul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana inainte de Craciun. Vom duce Brexitul la bun sfarsit! Avem sprijin 100% si.

incurajat de victoria istorica obtinuta in alegeri, Boris Johnson isi doreste Brexitul pana la Craciun

Deputatii britanici vor vota inainte de Craciun acordul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, a anuntat, sambata, premierul conservator Boris Johnson, relateaza DPA.

Reteta castigatoare a lui Boris Johnson pentru alegerile din Marea Britanie. Brexit, Trump si pericolul secesiunii

Lets get Brexit done a fost mesajul cel mai folosit in campania electorala de premierul Boris Johnson. Cand integritatea si onestitatea ii erau puse sub semnul indoielii, prim-ministrul spunea Lets get Brexit done. Ce va face pentru a reduce criminalitatea si a rezolva problemele din sistemul de sanatate? Lets get Brexit done. Acordul de retragere din blocul comunitar izoleaza Irlanda de Nord de restul Regatului Unit? invariabil raspunsul premierului era Lets get Brexit done.

Data la care Brexit-ul devine realitate. Premierul Boris Johnson, detalii despre iesirea din UE

Rezultatul alegerilor de saptamana aceasta din Marea Britanie s-a soldat cu o victorie zdrobitoare obtinuta de partidul condus de Boris Johnson in Parlamentul britanic. Partidul Conservator in fruntea caruia se afla actualul prim-ministrul al regatului Unit a obtinut 363 de locuri, in timp ce Partidul Laburist a obtinut doar 203. Este cel mai slab rezultat .

Guardian: Acesta e un scrutin despre Brexit. Dar Boris Johnson nu va infaptui Brexit-ul

Exista un singur motiv pentru care alegerile de astazi au loc: Brexit. Sase saptamani mai tarziu, alegerile din 2019 sunt tot niste alegeri despre Brexit. Poate ca tu ai vrea sa fie despre alte lucruri. Poate ca esti satul si iritat de toata cearta despre Brexit. Toate acestea nu sunt insa decat fuga de realitate,potrivit The Guardian, citat de Rador.

Ce inseamna pentru Brexit victoria lui Boris Johnson in alegerile din Marea Britanie

Victoria Partidului Conservator al lui Boris Johnson din alegerile britanice de joi pune Brexitul in linie dreapta, insa acesta este doar inceputul.

Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a obtinut majoritatea absoluta in Parlamentul britanic

Premierul britanic Boris Johnson a obtinut majoritatea in Parlamentul britanic, partidul sau conservator trecand pragul de 326 de locuri din cele 650 ale Camerei Comunelor, potrivit rezultatelor oficiale publicate vineri, relateaza AFP si Reuters.

Reactiile liderilor lumii dupa victoria lui Boris Johnson in alegeri: Trump vede un semn profetic pentru ce se va intampla in SUA, Putin vrea un dialog constructiv, iar UE se declara pregatita pentru urmatoarea etapa a discutiilor privind Brexit

Liderii UE au afirmat vineri ca sunt pregatiti pentru urmatoarea etapa a discutiilor privind iesirea Marii Britanii din Blocul comunitar, in contextul victoriei obtinute de Partidul Conservator in scrutinul legislativ. Presedintele american Donald Trump vede in victoria zdrobitoare a premierului britanic Boris Johnson un semn bun pentru realegerea sa in 2020 la scrutinul prezidential din SUA, iar presedintele rus Vladimir Putin a spus ca isi doreste un dialog constructiv cu Johnson dupa victoria clara a acestuia, cele doua tari avand relatii dificile.

Revolta in Marea Britanie dupa victoria zdrobitoare a lui Boris Johnson. Protestatarii furiosi s-au batut cu fortele de ordine (VIDEO)

In timp ce premierul conservator Boris Johnson a sarbatorit victoria zdrobitoare in alegerile legislative anticipate, in tabara stangii britanice s-au instaurat frustrarea si descurajarea. Sute de protestatari zg.

Mars de protest la Londra dupa victoria lui Boris Johnson: Nu e premierul meu

Sute de protestatari zgomotosi au marsaluit vineri prin centrul Londrei pentru a protesta impotriva rezultatului alegerilor din Marea Britanie, strigand Boris Johnson nu e premierul meu si Boris, Boris, Boris: Afara, afara, afara, relateaza Agerpres, preluand Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )