Libnet.ro
UNICEF

10:15

Boris Johnson: Parlamentul va vota Brexitul inainte de Craciun

B1 B1,
Boris Johnson: Parlamentul va vota Brexitul inainte de Craciun

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat ca parlamentarii vor vota acordul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana inainte de Craciun. Vom duce Brexitul la bun sfarsit! Avem sprijin 100% si. continuă pe B1

incurajat de victoria istorica obtinuta in alegeri, Boris Johnson isi doreste Brexitul pana la Craciun

Deputatii britanici vor vota inainte de Craciun acordul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, a anuntat, sambata, premierul conservator Boris Johnson, relateaza DPA.

BORIS JOHNSON: Sa realizam Brexitul!

Premierul britanic in exercitiu Boris Johnson a devenit, vineri, unul dintre cei mai puternici oameni din Regatul Unit, in urma triumfului sau in alegerile legislative anticipate, care-i permite sa-si onoreze promisiunea de a scoate tara din Uniunea Europeana UE) la 31 ianuarie, dupa trei ani si jumatate de sfasieri.

Vladimir Putin vrea un dialog constructiv cu Boris Johnson

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca doreste un dialog constructiv cu premierul britanic in exercitiu Boris Johnson, dupa victoria sa clara in alegerile legislative anticipate, in contextul in care cele doua tari intretin relatii dificile, relateaza AFP.

Premierul britanic, Boris Johnson, si-a reiterat promisiunea de a realiza Brexitul la 31 ianuarie

Dupa victoria zdrobitoare obtinuta in urma alegerilor anticipate organizate joi, premierul britanic, Boris Johnson, si-a reiterat promisiunea de a realiza Brexitul la 31 ianuarie. Voi pune capat acestor.

VIDEO Boris Johnson, dupa castigarea alegerilor: premierul britanic lanseaza un apel la unitate si doreste vindecarea ranilor provocate de diviziunile privind Brexitul

Premierul britanic Boris Johnson le-a transmis vineri alegatorilor ca, in urma scrutinului legislativ pe care l-a castigat categoric, doreste sa construiasca un guvern al poporului si sa se vindece ranile provocate de diviziunile pe tema Brexitului, promitand totodata ca acesta din urma se va realiza asa cum a promis, la 31 ianuarie 2020, iar relatia pe care o doreste cu UE sa fie una de prieteni si suverani egali, relateaza Agerpres.

Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a obtinut majoritatea absoluta in Parlamentul britanic

Premierul britanic Boris Johnson a obtinut majoritatea in Parlamentul britanic, partidul sau conservator trecand pragul de 326 de locuri din cele 650 ale Camerei Comunelor, potrivit rezultatelor oficiale publicate vineri, relateaza AFP si Reuters.

Brexitul, doar o chestiune de timp. Boris Johnson a castigat categoric alegerile parlamentare din Marea Britanie (FOTO)

Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Mare Britanie, organizate joi. Potrivit BBC, numaratoarea provizorie.

Brexitul, doar o chestiune de timp. Boris Johnson a castigat categoric alegerile parlamentare din Marea Britanie (FOTO, VIDEO)

Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Mare Britanie, organizate joi. Potrivit BBC, numaratoarea provizorie.

Ce inseamna pentru Brexit victoria lui Boris Johnson in alegerile din Marea Britanie

Victoria Partidului Conservator al lui Boris Johnson din alegerile britanice de joi pune Brexitul in linie dreapta, insa acesta este doar inceputul.

Mars de protest la Londra dupa victoria lui Boris Johnson: Nu e premierul meu

Sute de protestatari zgomotosi au marsaluit vineri prin centrul Londrei pentru a protesta impotriva rezultatului alegerilor din Marea Britanie, strigand Boris Johnson nu e premierul meu si Boris, Boris, Boris: Afara, afara, afara, relateaza Agerpres, preluand Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )