Libnet.ro
UNICEF

05:15

Boris Johnson: Regatul Unit va fi mai deschis migrantilor africani dupa Brexit; tratamentul preferential fata de europeni se va incheia

Hotnews Hotnews,
 Boris Johnson: Regatul Unit va fi mai deschis migrantilor africani dupa Brexit; tratamentul preferential fata de europeni se va incheia

Prim-ministrul britanic Boris Johnson i-a asigurat pe liderii africani veniti la Londra pentru o conferinta pe teme economice ca Regatul Unit va fi mai deschis pentru migrantii de pe continentul african dupa Brexit, relateaza Le Vif si Rador. continuă pe Hotnews

Boris Johnson incheie tratamentul preferential pentru imigrantii din Europa, dar il deschide pentru cei din Africa

Premierul britanic Boris Johnson le-a transmis liderilor de stat africani, cu ocazia unei reuniuni pe teme economice, ca Regatul Unit va fi mai deschis catre imigrantii africani odata cu iesirea din Uniunea.

Boris Johnson: Brexit-ul va marca sfarsitul tratamentului preferential pentru migrantii europeni. Camera Lorzilor ii da peste mana

Premierul britanic Boris Johnson i-a asigurat pe liderii africani veniti la Londra pentru o conferinta pe teme economice ca Marea Britanie va fi mai deschisa pentru migrantii de pe continentul african dupa Brexit.

Cum va sarbatori Regatul Unit iesirea din Uniunea Europeana. in program se afla si un discurs despre prosperitate si oportunitate al premierului Boris Johnson

Un discurs special al premierului Boris Johnson, proiectarea unei numaratori inverse pe cladirea guvernului si introducerea in circulatie a uneimonede in editie limitata sunt doar cateva dintre.

Camera Lorzilor adopta un amendament ce le permite cetatenilor sa ramana autormat in Regatul Unit dupa Brexit

Camera Lorzilor a adoptat un amendament - impotriva avizului Guvernului lui Boris Johnson - vizand sa apere drepturile cetatenilor Uniunii Europene UE) care traiesc in Regatul Unit dupa Brexit, relateaza Reuters.

Telegraph: Boris Johnson pe traiectorie de coliziune cu marile grupuri de afaceri

Boris Johnson se afla pe o traiectorie de coliziune cu marile grupuri de afaceri in timp ce asistentii lui fac planuri pentru anularea perioadei de gratie de doi ani inainte de intrarea in vigoare a noilor reguli pentru imigratie, scrie The Telegraph, citat de Rador.

Boris Johnson i-a cerut lui Putin sa inceteze activitatile de destabilizare ce ameninta securitatea Regatului si a aliatilor

Premierul britanic Boris Johnson i-a spus, duminica, presedintelui rus Vladimir Putin ca nu va exista o normalizare a relatiilor bilaterale pana cand Moscova nu va inceta activitatea de destabilizare care ameninta securitatea Regatului si a aliatilor, relateaza Reuters.

Guvernul Boris Johnson acuza Uniunea Europeana ca nu s-a trezit la realitate si reia, in secret, discutiile privitoare la un Brexit fara acord pe partea comerciala (FOTO)

Uniunea Europeana nu s-a trezit la realitate cu privire la pozitia Marii Britanii, astfel ca guvernul Boris Johnson si-a reluat discutiile, aparent in secret, privitoare la o iesire din Uniunea Europeana.

Premierul Boris Johnson vrea sa mute Camera Lorzilor de la Londra in orasul York

Premierul Boris Johnson intentioneaza sa mute sediul Camerei Lorzilor in orasul York din nordul Angl.

Corporate News: Peste o mie de companii financiare din UE vor deschide birouri in Regatul Unit dupa Brexit

Peste o mie de banci, manageri de active, companii de plati si de asigurari intentioneaza sa deschida birouri in Regatul Unit in perioada post-Brexit, astfel incat sa-si poata servi clientii locali. Noile birouri si personalul aferent vor cauta sa atenueze pierderile in afaceri din directia opusa, deoarece accesul bilateral nestanjenit dintre UK si UE va lua sfarsit in decembrie, dupa perioada de tranzitie de dupa Brexit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )