Libnet.ro
UNICEF

22:01

Botosani: Pistol cu bile gasit asupra unui pacient internat la Spitalului Judetean

România Liberă România Liberă,
Botosani: Pistol cu bile gasit asupra unui pacient internat la Spitalului Judetean

Un pacient internat pe Sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani est. continuă pe România Liberă

Politistii, chemati prin 112 la Spitalul Judetean Botosani dupa ce medicii au gasit o arma in bagajul unui pacient internat

Un pacient internat in Sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani este anchetat de politisti dupa ce asupra sa a fost descoperit un pistol cu bile, cadrele medicale sunand la 112 pentru a anunta incidentul.

Arma gasita la un pacient internat la Spitalul din Botosani

Un pacient in varsta de 70 de ani, internat la Spitalul Judetean Botosani, avea o arma la el. Pistolul neletal a fost gasit intr-un dulap in salonul unde barbatul era internat. Arma a fost ridicata de catre politisti, iar barbatului i-a fost anulat permisul de port arma pentru doi ani.

Gestul socant al unui barbat internat in Spitalul din Botosani. Metoda extrema aleasa pentru a-si pune capat zilelor

Un barbat de 40 de ani s-a aruncat in cap de la etajul II al Spitalului Judetean Mavromati. Acesta era internat pe sectia de nefrologie si nimeni nu-si explica de ce a recurs la gestul extrem. in momentul de fata se afla in stare foarte grava cu traumatisme la nivelul capului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )