Libnet.ro
UNICEF

00:07

Brasov:Primarul orasului Ghimbav, retinut de procurorii DNA pentru sapte infractiuni de abuz n serviciu

Hotnews Hotnews,
 Brasov:Primarul orasului Ghimbav, retinut de procurorii DNA pentru sapte infractiuni de abuz n serviciu

Primarul orasului Ghimbav din judetul Brasov, Dorel Toma, a fost retinut joi de procurorii anticoruptie, pentru savarsirea a sapte infractiuni de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, toate in forma continuata, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Coruptie la Compania Nationala Administratia Porturilor Dunarii Maritime. Directorul a fost retinut procurorii DNA pentru luare de mita

Ciumbrei Luigi Marius, director ul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Dunarii Maritime CNAPDM) SA este acuzat de patru fapte de coruptie. in cursul zilei de miercuri el va fi dus la Tribunalul Galati, cu propunere de arestare preventiva.

Coruptie la Compania Nationala Administratia Porturilor Dunarii Maritime. Directorul a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita

Luigi Marius Ciumbrei, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Dunarii Maritime CNAPDM) SA este acuzat de patru fapte de coruptie. in cursul zilei de miercuri el va fi dus la Tribunalul Galati, cu propunere de arestare preventiva.

Primarul din Ghimbav, acuzat de coruptie

Primarul orasului Ghimbav din judetul Brasov, Dorel Toma a fost retinut de catre procurorii DNA, alaturi de alte patru persoane, pentru sapte infractiuni de abuz in serviciu, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), remis Redactiei.

Primarul din Ghimbav a fost retinut de DNA pentru luare de mita. Este in functie de 25 de ani

Dorel Toma, primar in Ghimbav de 25 de ani, este suspectat ca a incheiat contracte la preturi foarte mari cu mai multe firme din Olt. Acestea au vizat montarea de mobilier urban in localitate. Prejudiciul este de 18 milioane de lei.

Seful Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale Vrancea, calcat de procurorii DNA intr-un dosar de coruptie

Procurorii DNA Galati au efectuat marti mai multe perchezitii, in 17 locatii din Vrancea, ancheta vizand si alte persoane.

Curtea Suprema se pronunta astazi in dosarul fostei judecatoare Gabriela Birsan. Procurorii DNA au cerut o pedeapsa de 8 ani de zile

Procurorii DNA au cerut pedepse dure cu executarea pentru fosta judecatoare Gabriela Birsan cat si pentru ceilalti magistrati de la Curtea Suprema, impotriva carora le-au fost aduse mai multe acuzatii de coruptie, in conditiile in care completul de 3 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a achitari pe linie in acest dosar.

Curtea Suprema se pronunta astazi in dosarul fostei judecatoare Gabriela Birsan. Procurorii DNA au cerut o pedeapsa de 8 ani

Procurorii DNA au cerut pedepse dure cu executare pentru fosta judecatoare Gabriela Birsan, dar si pentru ceilalti magistrati de la Curtea Suprema, impotriva carora le-au fost aduse mai multe acuzatii de coruptie, in conditiile in care completul de 3 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a dat achitari pe linie in acest dosar.

Procurorii DNA au perchezitionat locuinta fostului ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu

Procurorii DNA au efecatuat perchezitii, astazi, la locuinta fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, vizat intr-un dosar de coruptie, potrivit Digi 24.

Procurorii DNA fac perchezitii la casa unui fost ministru de Finante

Procurorii DNA fac perchezitii la Sebastian Vladescu. Fostul ministru este vizat intr-un dosar de coruptie. in dosar mai este vizat si omul de afaceri Sorin Boureanu, fratele lui Cristian Boureanu. Sebastian.

Procurorii DNA fac perchezitii la casa fostului ministru de Finante Sebastian Vladescu

Procurorii DNA fac perchezitii la Sebastian Vladescu. Fostul ministru este vizat intr-un dosar de coruptie. in dosar mai este vizat si omul de afaceri Sorin Boureanu, fratele lui Cristian Boureanu. Sebastian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )