Libnet.ro
UNICEF

17:01

Brazilia, amenintata cu sanctiuni din cauza pasivitatii la dezastrul din jungla amazoniana. Raspunsul presedintelui brazilian (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Brazilia, amenintata cu sanctiuni din cauza pasivitatii la dezastrul din jungla amazoniana. Raspunsul presedintelui brazilian (FOTO, VIDEO)

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a ordonat desfasurarea fortelor armate pentru a combate numarul record de incendii din jungla amazoniana, estimat la 75. 000, insa a facut acest lucru doar dupa ce. continuă pe B1

FOTO VIDEO Brazilia: Ziua s-a transformat in noapte in Sao Paolo, din cauza incendiilor din Jungla Amazoniana

Cel mai mare oras al Braziliei, Sao Paolo, a fost aruncat in intuneric in mijlocul zilei, luni, in timp ce un mare nor de fum a acoperit cerul din cauza incendiilor masive care au loc in Padurea Amazoniana, alarmand locuitorii, relateaza BuzzFeedNews.

Cazul misterioasei explozii a rachetei rusesti de la Arhanghelsk. Doua persoane ranite in accident au murit din cauza contaminarii (surse)

Doi angajati raniti in misterioasa explozie a unei rachete rusesi in nordul indepartat al Rusiei au murit din cauza radiatiilor, nu din cauza ranilor, asa cum au indicat oficialii, a relatat miercuri ziarul independent Novaia Gazeta, citat de Fox News.

Ambasada chineza transmite ca relatiile Chinei cu Canada sunt tot mai tensionate din cauza unor probleme grave

Ambasada chineza din Canada a anuntat ca relatiile bilaterale au avut de suferit din cauza unor probleme grave si solicita guvernului sa il elibereze pe CEO-ul Huawei, Meng Wanzhou, scrie Global News.

Avertizare MAE pentru Grecia: Risc ridicat de incendii de vegetatie din cauza temperaturilor ridicate

Ministerul de Externe avertizeaza romanii care se afla sau calatoresc in Grecia, ca in mai multe regiuni exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5), din cauza temperaturilor ridicate si a intensificarilor de vant.

O tanara, trimisa acasa de la locul de munca din cauza felului in care s-a imbracat. M-am simtit umilita si rusinata. Am avut un atac de panica, nu mai puteam sa respir

O tanara de 18 ani a fost umilita si trimisa acasa de la munca din cauza felului in care s-a imbracat. Lillie Cattell a povestit ca a fost trimisa acasa ca sa se schimbe dupa ce i s-a reprosat.

Un tanar si-a dat foc in propria masina din cauza tatalui. M-a distrus mental! imi cer scuze mama. Nu pot sa mai rezist! imi pare rau! - VIDEO socant

Caz socant in Constanta! Un tanar de 26 de ani si-a dat foc in masina sa, langa localitatea Murfatlar. El a postat inainte un mesaj pe Facebook in care isi anunta gestul extrem, din cauza certurilor cu.

Mamaia: Un mort si doi raniti din cauza unui sofer care conducea o masina cu volan pe dreapta

Un barbat de 35 de ani a murit, in noaptea de vineri spre sambata, iar alti doi tineri au fost raniti, dupa ce un sofer care conducea o masina cu volan pe partea dreapta a pierdut controlul volanului la iesirea din statiunea Mamaia, potrivit Mediafax. Accidentul s-a produs la iesirea din Mamaia spre Navodari.

A fost arestat din cauza unei obsesii extrem de ciudate. E de-a dreptul socant ce le-a facut victimelor sale

Un batran din Florida a fost arestat pentru ca a incercat sa castreze un barbat .

Un primar PSD s-a facut PRAF cu motocicleta din cauza vitezei: Edilul a fost transportat DE URGENTA la Bucuresti (FOTO)

Un primar PSD din judetul Vrancea a ajuns in stare grava la spital, in noaptea de joi s pre vineri, dupa ce a cazut de pe motocicleta, scrie cetateanul. net.

Studiu: Unul din 5 romani care sufera de cancer si vrea un loc de munca nu este angajat din cauza bolii

20% dintre pacientii cu cancer care si-au dorit un loc de munca au fost refuzati de catre angajatori din cauza afectiunii de care sufera. De asemenea, unu din trei pacienti care isi descopera o forma de cancer in perioada in care lucreaza amana cat poate de mult sa-si informeze angajatorul in acest sens, arata un sondaj realizat pe aproape 100 de pacienti romani cu varste cuprinse intre 21 si 66 de ani, in perioada octombrie 2018 iulie 2019.

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2084 seconds )