Libnet.ro
UNICEF

12:15

BRD - profit net ajustat cu elementele nerecurente, in crestere cu 34,5%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BRD - profit net ajustat cu elementele nerecurente, in crestere cu 34,5%

Grupul BRD a inregistrat un profit net de 757 milioane lei, in primul semestru al acestui an, rezultatul net excluzand elementele nerecurente ca urmare a majorarii solide a veniturilor si a costului de risc pozitiv 702 milioane lei) fiind in crestere cu 34,5% fata de aceeasi perioada din 2017, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

BRD - profit net in crestere cu 34,5%

Grupul BRD a inregistrat un profit net de 757 milioane lei, in primul semestru al acestui an, in crestere cu 34,5% fata de aceeasi perioada din 2017, ca urmare a majorarii solide a veniturilor si a costului de risc pozitiv, conform unui comunicat de presa.

BRD, profit net in crestere cu 34,5%

BRD Groupe Societe Generale, a treia banca din Romania din punct de vedere al valorii activelor, a anuntat astazi ca a inregistrat un avans de 34,5% al profitului net in primul semestru, pana la 757 milioane lei, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul cresterii veniturilor operationale si a scaderii costului de risc.

Profit net in crestere pentru OMV Petrom

Grupul OMV Petrom a consemnat in primul semestru din acest an un profit net de 1,28 miliarde de lei, in crestere cu 6% fata de perioada similara din 2017, cand rezultatul afisat a fost de 1,21 miliarde de lei, potrivit datelor financiare publicate astazi de companie, conform Agerpres.

Generali a inregistrat un profit net de 1,33 miliarde de euro

Assicurazioni Generali SpA, a treia companie de asigurari din Europa, a raportat, ieri, cel mai bun profit semestrial din ultimul deceniu si a dat asigurari ca nu este ingrijorata din cauza expunerii la datoria Italiei, transmit MarketWatch si Reuters, potrivit Agerpres.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1899 seconds )