Libnet.ro
UNICEF

19:17

BRD SocGen raporteazaun profit semestrial de 757 milioane lei, in crestere cu o treime. Venitul net bancar avanseaza cu 10%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BRD SocGen raporteazaun profit semestrial de 757 milioane lei, in crestere cu o treime. Venitul net bancar avanseaza cu 10%

BRD SocGen raporteaza pentru prima jumatate a anului un profit net de 757 milioane lei, in crestere cu circa o treime fata de perioada similara din 2017. Rezultatul se bazeaza pe o crestere cu 10% a venitului net bancar, dar si pe costul de risc. continuă pe Wall-Street Ro

BRD SocGen raporteaza un profit semestrial de 757 milioane lei, in crestere cu o treime. Venitul net bancar avanseaza cu 10%

BRD SocGen raporteaza pentru prima jumatate a anului un profit net de 757 milioane lei, in crestere cu circa o treime fata de perioada similara din 2017. Rezultatul se bazeaza pe o crestere cu 10% a venitului net bancar, dar si pe costul de risc.

BRD Groupe Socit Gnrale a realizat n primul semestru al anului un profit de 767 milioane lei

BRD Groupe Societe Generale a realizat in primul semestru al anului un profit net de 767 milioane lei, in crestere cu 2,2% fata de perioada similara a anului trecut, la venituri bancare de 1,43 miliarde lei, cu 11,5% mai mari decat in primele sase luni din 2017, arata un raport al bancii publicat joi si citat de Mediafax. Activele totale ale bancii s-au ridicat la 52,4 miliarde lei, in scadere cu 2% fata de finalul anului 2017. Veniturile nete din dobanzi au crescut cu 13,2%, la 879 milioane lei, in timp ce veniturile nete din comisioane au crescut cu 3,5%, la 362 milioane lei fata de perioada similara a anului trecut.

Garanti Bank - profit net de 65 milioane lei, in scadere cu 13 milioane

Grupul Garanti Romania a avut un profit net de 78,8 milioane lei, de la 96 milioane lei, in primele sase luni din 2018 comparativ cu intervalul similar al anului trecut Grupul Garanti Romania, care reuneste Garanti Bank, Garanti Leasing si Garanti Credite de Consum, a realizat un profit net consolidat de 78,8 milioane lei, in primul semestru din 2018, in scadere fata de 96 milioane lei - profitul net inregistrat in aceeasi perioada din 2017.

Flanco a inregistrat vanzari de 369 milioane lei

Retailerul de produse IT and C, electronice si electrocasnice Flanco Retail, activ pe piata locala din 1994, a incheiat primul semestru al anului cu vanzari in valoare de 369 milioane lei, in crestere cu 12% fa a de aceea i perioada a anului precedent.

Petru Cojocaru, ministrul Comunicatiilor: Posta Romna nu poate utiliza banii din capitalizarea de 170 milioane lei, din cauza unor mofturi ale Fondului Proprietatea care a demarat actiuni n instanta

Posta Romana nu poate utiliza nici azi sumele din capitalizarea de 170 milioane lei aprobata de Guvern in luna februarie 2018 din cauza unor mofturi ale actionarului minoritar n. a. Fondul Proprietatea) care a blocat pe orice cale aceasta majorare, a precizat luni Petru Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicatiilor. Suntem in litigiu, din fericire pana acum justitia ne-a dat dreptate, si speram ca in cel mai scurt timp sa putem folosi acesti bani, a mai spus ministrul Cojocaru intr-o conferinta de prezentare a celor sase luni de activitate in aceasta pozitie.

BRD, profit net in crestere cu 34,5%

BRD Groupe Societe Generale, a treia banca din Romania din punct de vedere al valorii activelor, a anuntat astazi ca a inregistrat un avans de 34,5% al profitului net in primul semestru, pana la 757 milioane lei, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul cresterii veniturilor operationale si a scaderii costului de risc.

Profitul net al BCR n prima jumatate de an: 697 milioane de lei. Banca detine peste 20% din piata creditarii imobiliare din Romnia (credite noi generate)

Cu un rezultat operational de 740,9 milioane lei 159,2 milioane EUR), BCR a realizat un profit net de 697 milioane RON 149,7 milioane EUR) in primul semestru al anului 2018, arata datele publicate marti. BCR a inregistrat un avans consistent, de peste 50%, in creditarea persoanelor fizice, fata de semestrul I 2017, consolidandu-si pozitia de principal partener bancar pentru romanii care vor sa-si cumpere o casa, detinand peste 20% din creditele imobiliare acordate in semestrul I 2018.

Transelectrica a finalizat investitii de 16 milioane lei

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA a finalizat investitii in valoare de aproximativ 166 de milioane de lei, in primele sase luni ale anului curent, a anuntat compania, ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Transelectrica a finalizat investitii de 166 milioane lei

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA a finalizat investitii in valoare de aproximativ 166 de milioane de lei, in primele sase luni ale anului curent, a anuntat compania, ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Transelectrica finalizeaza investitii de 166 milioane lei

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anuntat miercuri ca, in primul semestrul, au fost finalizate si puse in functiune investitii in valoare de aproximativ 166 de milioane de lei, relateaza News. ro.

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )