Libnet.ro
UNICEF

15:45

Breaking News. Kovesi a fost desemnata oficial procuror-sef european

România Liberă România Liberă,
Breaking News. Kovesi a fost desemnata oficial procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi a fost desemnata oficial, joi, procuror-sef european, printr-un vot in COREPER,. continuă pe România Liberă

Orban, dupa ce Kovesi a fost votata procuror-sef european: Este o victorie imensa, cu atat mai mult cu cat guvernul si PSD au dus o campanie toxica impotriva ei

Presedintele PNL Ludovic Orban a precizat ca votul din COREPER pentru numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european este o mare victorie pentru Romania cu atat mai mult cu cat guvernul si PSD s-au opus.

Ultima ora! Laura Codruta Kovesi a fost votata procuror-sef european

Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european. Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a primit 17 din cele 22 de voturi si va fi prima persoana care ocupa functia nou infiintata. PNL si USR PLUS au confirmat informatia prin comunicate de presa. Laura Codruta Kovesi a fost .

Kovesi, validata de Consiliul Uniunii Europene pentru functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi, drum liber catre sefia Parchetului European. Laura Codruta Kovesi a fost desemnata oficial, joi, procuror-sef european. Kovesi a obtinut 17 din 22 de voturi exprimate, in conditiile.

Ludovic Orban: Laura Codruta Kovesi a fost desemnata procuror-sef al Parchetului European A obtinut 17 voturi din 22. Dancila a sustinut, miercuri seara, ca Romania va vota impotriva (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anuntaoficial Laura Codruta Kovesi a fost desemnata in functia de procuror-sef al Parchetului European in urma sedintei COREPER de joi. Am reusit! Laura Codruta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )