Libnet.ro
UNICEF

00:07

BREAKING NEWS VIDEO Theresa May si-a anuntat demisia, pe fondul esecului privind acordul Brexit: A fost onoarea vietii mele sa fiu a doua femeie premier a Marii Britanii

Hotnews Hotnews,
 BREAKING NEWS VIDEO Theresa May si-a anuntat demisia, pe fondul esecului privind acordul Brexit: A fost onoarea vietii mele sa fiu a doua femeie premier a Marii Britanii

Premierul Theresa May a anuntat ca va demisiona in 7 iunie. May a facut acest anunt in fata resedintei oficiale a premierului, 10 Downing Street, vizibil emotionata, pe punctul de a izbucni in plans. Decizia era asteptata de mai multa vreme in contextul in care premierul britanic nu a reusit sa obtina aprobarea Parlamentului de la Londra asupra acordului Brexit negociat de aceasta cu liderii de la Bruxelles. De altfel, esecul ei a dus la amanarea Brexit-ului pana la 31 octombrie, desi evenimentul ar fi trebuit sa se produca inca din martie. continuă pe Hotnews

Breaking News! Theresa May a anuntat ca demisioneaza din functia de premier al Marii Britanii

Theresa May si-a anuntat demsia din functia de premier al Marii Britanii, dupa intalnirea cu Graham Brady, presedintele Comitetului 1922 din Camera Comunelor. Acesta din urma era gata sa declanseze procedura pentru a obtine al doilea vot de neincredere pentru premierul Regatului Unit. Theresa May si-a anuntat demisia Decizia de a demisiona a fost luata [] .

VIDEO Theresa May si-a anuntat demisia, pe fondul esecului privind acordul Brexit: A fost onoarea vietii mele sa fiu a doua femeie premier a Marii Britanii

Premierul Theresa May a anuntat ca va demisiona in 7 iunie. May a facut acest anunt in fata resedintei oficiale a premierului, 10 Downing Street, vizibil emotionata, pe punctul de a izbucni in plans. Decizia era asteptata de mai multa vreme in contextul in care premierul britanic nu a reusit sa obtina aprobarea Parlamentului de la Londra asupra acordului Brexit negociat de aceasta cu liderii de la Bruxelles. De altfel, esecul ei a dus la amanarea Brexit-ului pana la 31 octombrie, desi evenimentul ar fi trebuit sa se produca inca din martie.

VIDEO Cu lacrimi in ochi, Theresa May si-a anuntat demisia

Theresa May a anuntat, vineri, ca pe data de 7 iunie va demisiona din functia de lider al Partidului Conservator si, implicit, prim-ministru al Marii Britanii, scrie BBC.

Theresa May a anuntat ca demisioneaza

Premierul britanic Theresa May si-a anuntat demisia, dupa trei ani in functie si un esec rasunator in privinta Brexit. May a spus ca va demisiona si din functia de lider al Conservatorilor, pe 7.

VIDEO Cu lacrimi in ochi, Theresa May anunta ca va demisiona pe 7 iunie

Theresa May a anuntat, vineri, ca pe data de 7 iunie va demisiona din functia de lider al Partidului Conservator si, implicit, prim-ministru al Marii Britanii, scrie BBC.

CUTREMUR POLITIC in Marea Britanie: Theresa May A DEMISIONAT! Premierul britanic, CU LACRIMI iN OCHI (VIDEO)

Theresa May a anuntat joi ca va demisiona pe 7 iunie din functia de premier al Regatului Unit, iar la finalul discursului din 10 Downing Sreet a izbucnit in plans. Anuntul acesteia a venit pe fondul respingerii.

Theresa May va demisiona pe 7 iunie din fruntea Partidului Conservator

Premierul britanic Theresa May a anuntat vineri ca pe 7 iunie va demisiona din fruntea Partidului Conservator, potrivit Hotnews.

Theresa May propune organizarea unui nou referendum pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May a anuntat marti ca guvernul sau va include in proiectul de lege pentru retragerea din Uniunea Europeana cerinta ca parlamentarii sa voteze asupra organizarii unui nou referendum pe tema Brexit, informeaza Agerpres. ro.

Brexit: Theresa May pregatita sa organizeze un al doilea referendum pentru a iesi din impas

Premierul britanic Theresa May a anuntat marti o serie de compromisuri, printre care si posibilitatea votarii asupra unui al doilea referendum si mentinerea unei uniuni vamale temporare cu Uniunea Europeana, intr-o incercare de a-si alia majoritatea parlamentara, relateaza AFP.

Theresa May si-a anuntat demisia

Premierul britanic Theresa May demisioneaza de la conducerea Partidului Conservator in 7 iunie, anunta BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )