Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brexit si calatoriile in Marea Britanie: iata ce se va schimba dupa victoria lui Boris Johnson

Hotnews Hotnews,
 Brexit si calatoriile in Marea Britanie: iata ce se va schimba dupa victoria lui Boris Johnson

Odata cu victoria conservatorului Boris Johnson la alegerile din 12 decembrie, divortul Regatului Unit de Uniunea Europeana la 31 ianuarie 2020 pare evident, potrivit IlSole24, citat de Rador. insa ce va insemna aceasta schimbare pentru calatori? Cum se va intra in Marea Britanie? De ce documente va fi nevoie? Va fi usor de petrecut un weekend la Londra?. continuă pe Hotnews

Brexitul a intrat in linie dreapta, dupa ce conservatorii sunt marii castigatori din Marea Britanie. Cum ii afecteaza asta pe cei 400.000 de romani din Anglia

Victoria conservatorilor in Marea Britanie inseamna Brexit, este de parere politologul Cristian Parvulescu. O situatie complicata se va inregistra in Scotia, unde Partidul National Scotian a castigat 13 mandate. Brexit-ul va avea efecte si asupra celor 400. 000 de romani care traiesc si muncesc in Marea Britanie. Conservatorii au castigat in Marea Britanie. Brexit-ul va avea .

Trump, dupa victoria din alegeri a lui Boris Johnson: Regatul Unit al Marii Britanii si SUA vor fi acum libere sa incheie un nou Acord Comercial de anvergura dupa BREXIT

Premierul britanic Boris Johnson a obtinut o victorie clara joi in alegeri parlamentare anticipate din Marea Britanie dupa ce a reusit sa obtina pentru Partidul Conservator majoritatea in noul Parlament ceea ce.

Ce inseamna pentru romanii din Marea Britanie rezultatul de la alegerile parlamentare din Regat. Ce drepturi vor mai avea ei dupa un foarte probabil Brexit (FOTO)

Joi, Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie, asigurandu-se o majoritate atat de categorica, incat Brexitul este.

Ce inseamna pentru romanii din Marea Britanie rezultatul de la alegerile parlamentare din Regat. Ce drepturi vor mai avea ei dupa un foarte probabil Brexit (FOTO, VIDEO)

Joi, Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie, asigurandu-se o majoritate atat de categorica, incat Brexitul este.

BURSELE DIN LUME Pietele europene, stimulate de acordul SUA-China si victoria conservatorilor in Marea Britanie

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, dupa aparitia informatiilor legate de faptul ca SUA si China au incheiat faza intai a acordului lor comercial, respfectiv dupa ce Partidul Conservator din Marea Britanie a castigat alegerile parlamentare anticipate.

Anunt oficial pentru romanii din Marea Britanie. Ce se intampla dupa alegeri

Apropierea Brexitului a provocat numeroase nelinisti si semne de intrebare in randurile romanilor care traiesc si muncesc in Marea Britanie. Anuntul facut de ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache,.

Alegerile din Marea Britanie si pericolul separatist. Conservatorii au castigat batalia pentru Brexit, dar nationalistii au iesit invingatori in Scotia si Irlanda de Nord

Rezultatul alegerilor anticipate din Marea Britanie ofera un sprijin puternic premierului conservator Boris Johnson de a pune in practica iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana luna viitoare. Potrivit exit-poll-urilor, Conservatorii au obtinut 368 de mandate, cu 50 mai multe decat la ultimele alegeri, din 2017, pe care, de asemenea, le-au castigat. Nationalistii au obtinut mai multe mandate decat unionistii in Irlanda de Nord si Scotia.

Alegeri Marea Britanie. Iohannis explica ce inseamna pentru romanii din UK rezultatul alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca rezultatul alegerilor din Marea Britanie este foarte bun pentru romanii de acolo, fiindca premierul Boris Johnson, impreuna cu Partidul Conservator, au dorit sa realizeze Brexitul, dar cu Acord. Acum se pare ca ne apropiem de aceasta solutie: cea mai buna varianta, daca se ajunge la Brexit, este un Brexit cu Acord si spre asta ne indreptam, spune Iohannis.

Scotienii vorbesc iar de independenta dupa alegerile din Marea Britanie: Boris Johnson nu are un mandat solid de a ne scoate din UE

Scotia trebuie sa primeasca autorizatia de a organiza un nou referendum privind statutul sau in Regatul Unit dupa victoria zdrobitoare a nationalistilor in alegerile parlamentare desfasurate joi, a declarat vineri lidera executivului scotian Nicola Sturgeon, potrivit Reuters, preluata de Agerpres.

Mars de protest la Londra dupa victoria lui Boris Johnson: Nu e premierul meu

Sute de protestatari zgomotosi au marsaluit vineri prin centrul Londrei pentru a protesta impotriva rezultatului alegerilor din Marea Britanie, strigand Boris Johnson nu e premierul meu si Boris, Boris, Boris: Afara, afara, afara, relateaza Agerpres, preluand Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )