Libnet.ro
UNICEF

21:47

BREXIT: Comisia Europeana a respins o petitie referitoare la un REFERENDUM in toata Uniunea Europeana

B1 B1,
BREXIT: Comisia Europeana a respins o petitie referitoare la un REFERENDUM in toata Uniunea Europeana

Comisia Europeana a respins, miercuri, o petitie privind organizarea unui referendum in toata Uniunea Europeana, care sa intrebe cetatenii europeni daca Marea Britanie ar trebui sa paraseasca blocul. continuă pe B1

COMISIA EUROPEANA le va restitui fermierilor 444 de milioane de euro

Comisia Europeana a anuntat, miercuri, ca va restitui fermierilor europeni 444 de milioane de euro, suma care initial fusese dedusa din platile directe pentru 2018, conform reglementarilor din Politica.

Teodorovici: Comisia Europeana va vedea masuri de reducere a deficitului bugetar din Romania abia din 2019

Ministrul Finantelor a declarat ca, in acest an, nu se vor lua masurile recomandate de Comisia Europeana pentru limitarea deficitului bugetar.

Ludovic Orban, scrisoare catre Viorica Dancila: Sa faca solicitare la Comisia Europeana pentru despagubirea romanilor afectati de pesta porcina (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a trimis o scrisoare premierului Viorica Dancila, in care i-a solicitat ca in decurs de maximum doua zile sa trimita catre Comisia Europeana solicitarea de includere in.

Romania a uitat sa notifice Comisia Europeana cu privire la modul in care implementeaza noile norme de combatere a terorismului

Comisia Europeana a decis, recent, sa trimita scrisori de punere in intarziere Romaniei si altor 15 state membre Belgia, Bulgaria, Cehia, Estonia, Grecia, Spania, Croatia, Cipru, Lituania, Luxemburg, Malta, Austria, Polonia, Portugalia si Slovenia). Acestea trebuie sa notifice masurile luate pentru implementarea la nivel national a noilor norme privind combaterea terorismului Directiva 2017/541).

Comisia Europeana, reactie la declaratiile lui Teodorovici: Libertatea de miscare a lucratorilor este un drept fundamental in Uniunea Europeani

Libertatea de miscare a lucratorilor este un drept fundamental in Uniunea Europeana, unul din pilonii pietei interne, a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene, ca reactie la declaratia ministrului.

Comisia Europeana, reactie la declaratiile lui Teodorovici: Libertatea de miscare a lucratorilor este un drept fundamental in Uniunea Europeana

Libertatea de miscare a lucratorilor este un drept fundamental in Uniunea Europeana, unul din pilonii pietei interne, a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene, ca reactie la declaratia ministrului.

Comisia Europeana, reactie la declaratiile lui Teodorovici: Libertatea de miscare a lucratorilor este un drept fundamental in UE

Libertatea de miscare a lucratorilor este un drept fundamental in Uniunea Europeana, unul din pilonii pietei interne, a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene, ca reactie la declaratia ministrului de Finante Eugen Teodorovici, care a sugerat marti limitarea dreptului la munca, pentru ca apoi sa o numeasca o exprimare nefericita.

ştiri de la B1

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )