Libnet.ro
UNICEF

09:30

Brexit: Nu exista o solutie mai buna decat acordul anuntat la Bruxelles, spune Boris Johnson

Hotnews Hotnews,
 Brexit: Nu exista o solutie mai buna decat acordul anuntat la Bruxelles, spune Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson a asigurat vineri ca nu a existat solutie mai buna crizei Brexitului decat acordul de iesire din UE obtinut la Bruxelles, care urmeaza sa fie supus unui vot cu reuzultat incert in parlament sambata, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Boris Johnson: Nu exista o solutie mai buna pentru Brexit, decat acordul anuntat la Bruxelles

Premierul britanic Boris Johnson a asigurat vineri ca nu a existat solutie mai buna crizei Brexitului decat acordul de iesire din UE obtinut la Bruxelles, care urmeaza sa fie supus unui vot cu rezultat incert in parlament sambata, potrivit.

Acordul pentru Brexit al lui Boris Johnson ii va face mai saraci pe britanici decat acordul convenit de Theresa May

Acordul pentru Brexit convenit de premierul Boris Johnson cu Uniunea Europeana ii va face mai saraci pe britanici decat acordul negociat de predecesoarea sa Theresa May, daca va fi aprobat de Parlamentul de la Londra, potrivit unor analisti citati de Reuters.

Ce studii are Simona Halep. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a cucerit podiumul de la o varsta frageda

La 28 de ani, Simona Halep se bucura de succes, joaca tenis la cel mai inalt nivel, castiga sume importante de bani din sport, publicitate si afaceri si investeste intr-o echipa de hochei de fete. Sportul nu a fost singura ei pasiune de-a lungul timpului. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a facut .

Putine persoane dornice sa munceasca au venit la Bursa Locurilor de Munca. Oferta firmelor a fost cu 200 de locuri mai mare decat numarul participantilor

Numarul de slujbelor oferite astazi la Bursa Locurilor de munca pentru absolventi a fost mult mai mare decat cei care au venit sa se angajeze.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )