Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un Brexit fara acord, de trei ori mai scump decat pandemia pentru Regatul Unit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un Brexit fara acord, de trei ori mai scump decat pandemia pentru Regatul Unit

Un Brexit fara un acord comercial ar putea fi de trei ori mai scump pe termen lung decat pandemia de coronavirus pentru economia britanica, avertizeaza marti un studiu realizat de centrul de cercetare The UK in a Changing Europe. continuă pe Ziarul Bursa

ADRIAN TANASE, CEO BVB: Universul pietelor emergente este de 50 de ori mai mare decat al pietelor de frontiera

Ne dorim sa avem din ce in ce mai multe companii incluse in indici Universul pietelor emergente, adica dimensiunea fondurilor care urmaresc aceste piete, este de 50 de ori mai mare decat cel al pietelor de frontiera, iar universul pietelor dezvoltate este de zece ori mai mare decat universul pietelor emergente, a punctat Adrian Tanase, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BVB Tranzactii de 571 milioane lei, de peste opt ori mai mult decat media zilnica

Schimburile cu actiunile Banca Transilvania, cea mai importanta companie de la BVB ce va intra in indicii de piata emergenta a FTSE Russell, au dat aproape jumatate din rulaj * Transferuri importante in piata deal cu titlurile Electrica, Transelectrica si Conpet Ultima zi a pietei noastre de capital in categoria celor de frontiera conform FTSE Russell a fost marcata de o valoare a tranzactiilor de 571,49 milioane de lei, de peste opt ori mai mare decat media zilnica a acestui an, de circa 66,77 milioane de lei, aproape jumatate din rulaj 48,8%) fiind asigurat de schimburile cu actiunile Banca Transilvania TLV). Valoarea transferurilor cu titlurile institutiei de credit s-a ridicat la 287,77 milioane de lei, fiind schimbate 116,77 milioane de actiuni, echivalentul a 2,24% din capitalul bancii, cotatia TLV incheind ziua la 2,46 lei, in scadere cu 1,6% fata de pretul din ziua anterioara.

intalnire periculoasa. Un asteroid trece joi pe langa Terra mai aproape decat satelitii meteo

Un asteroid de marimea unui autobuz scolar trece joi pe langa Pamant, la o distanta mult mai mica decat cea la care orbiteaza unii dintre satelitii meteorologici, anunta presa internationala, citand surse apropiate de agentia spatiala americana, NASA.

Salariile bugetarilor erau inca din 2018 mult mai mari decat ale celor din mediul privat

Salariile bughetarilor erau inca din anul 2018 cu cel putin 30% mai mari decat ale angajatilor din mediul privat, potrivit datelor publicate luni de INS.

Prognoza meteo: Temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei in urmatoarele saptamani

Valorile termice vor fi mai ridicate in urmatoarele trei saptamani decat cele specifice perioadei, la nivelul intregii tari, iar cantitatile de precipitatii vor fi in general deficitare in prima parte a intervalului si apropiate de normal catre mijlocul lunii octombrie, releva prognoza de specialitate emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru urmatoarele patru saptamani 21 septembrie -19 octombrie), citata de Agerpres.

Fanii protesteaza dupa ce Halep a primit cu 10 euro mai putin decat Djokovic la competitia de la Roma

Organizatorii turneului de tenis de la Roma au fost criticati in retelele de socializare dupa ce campionul la simplu masculin, sarbul Novak Djokovic, a incasat un premiu mai mare cu 10 euro decat campioana de la simplu feminin, romanca Simona Halep, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Aplicatia care ar putea fi mai utila decat Zoom pentru conferintele video

Este posibil sa fi auzit de Prezi ca fiind un software inovator asemanator batranului PowerPoint. Diferenta a fost ca puteai prezenta informatiile intr-o maniera mai dinamica. Prezi s-a.

Europarlamentarul PNL Gheorghe Falca: Politicile economice sunt chiar mai importante decat banii europeni. Noi avem localitati unde s-au facut investitii masive si altele unde mediul de afaceri nu a fost sustinut. Acesta din urma este modelul socialist

Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile locale 2020 si politicienii se bat in promisiuni. Europarlamentarul liberal Gheorghe Falca, fost primar la Arad, arata insa ca modele de succes exista si in tara.

eMAG le-a pus pe site chiar azi: asa preturi nu mai prinzi decat la zi mare

EMAG a inceput saptamana in forta cu o multime de reduceri. Am adunat cateva dintre ele ca sa alegi mai usor ce-i bun pentru tine si sa-ti faci treaba in continuare. Cea mai buna.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )