Libnet.ro
UNICEF

06:00

Brexit a fost amanat oficial: ce conditii a pus Uniunea Europeana

Playtech Playtech,
Brexit a fost amanat oficial: ce conditii a pus Uniunea Europeana

Brexit reprezinta subiectul cel mai arzator al ultimelor luni si se pare ca va continus sa fie cap de afis pentru o perioada. Informatia vine de la Donald Tusk, presedintele Consiliului European. in cel mai nou episod al telenovelei Brexit, britanicii au sperat la o amanare a intregului proces pentru cateva luni. Parlamentarii din Regatul [] . continuă pe Playtech

Uniunea Europeana nu mai vrea sa faca concesii Regatului Unit, in ceea ce priveste Brexitul

Bruxellesul a facut multe concesii Regatului Unit in ceea ce priveste retragerea din Uniunea Europeana si nu poate oferi mai mult, a sustinut miercuri presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, citat de.

Uniunea Europeana este de acord cu amanarea Brexitului doar pana pe 22 mai

Uniunea Europeana este de acord cu amanarea Brexitului doar pana pe 22 mai, cu o zi inaintea alegerilor europarlamentare si doar daca acordul premierului britanic Theresa May va fi aprobat de parlamentul britanic, se arata in concluziile preliminare ale Consiliului European, obtinute de Politico.

Uniunea Europeana este de acord cu o extindere a Brexitului doar pana in 22 mai

Uniunea Europeana este de acord cu o extindere a Brexitului doar pana in 22 mai, potrivit unui draft al concluziilor summitului european care are loc joi la Bruxelles, transmite Reuters.

THERESA MAY: Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana la 29 martie

Regatul Unit nu va iesi din Uniunea Europeana la 29 martie, data stabilita a Brexitului, a anuntat premierul Theresa May, care a declarat ca regreta acest lucru.

Klaus Iohannis, declaratie despre Brexit: Drepturile cetatenilor romani vor fi bine asigurate

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre negocierile pe care le-a avut Uniunea Europeana cu Marea Britanie, cu privire la Brexit. Presedintele da asigurari cetatenilor romani ca drepturile lor vor fi bine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )