Libnet.ro
UNICEF

09:15

BREXIT: Marea Britanie construieste centre de verificare pentru produsele intrate din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BREXIT: Marea Britanie construieste centre de verificare pentru produsele intrate din UE

Practicile de comert dintre companiile britanice si UE se vor schimba fundamental pana la sfarsitul anului, anunta BBC. com. continuă pe Ziarul Bursa

Parisul nu exclude scenariul unui Brexit fara acord intre Marea Britanie si UE

Franta nu exclude ca negocierile cu privire la viitoarea relatie de dupa Brexit intre Uniunea Europeana si Marea Britanie sa se incheie fara sa se ajunga la un acord no deal), declara vineri secretarul de stat de la Ministerul de Externe Amelie de Montchalin, insarcinata cu afacerile europene, relateaza Reuters.

339 de cetateni romani, repatriati din Franta si Marea Britanie. Printre acestia sunt studenti si persoane sub tratament medical

Un numar de 339 de cetateni romani au fost repatriati din Franta si Marea Britanie, cu doua curse aeriene speciale operate de Tarom, intre acestia fiind studenti, persoane aflate sub tratament medical, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Coronavirus. Marea Britanie a redus nivelul de alerta de Covid-19

Autoritatile sanitare din Marea Britanie au anuntat ca nivelul de alerta de coronavirus din Regatul Unit a fost redus de la patru la trei, relateaza BBCNews. Circa 42. 800 de persoane testate.

Cea mai tanara victima de COVID-19. Un bebelus de 13 zile a murit in Marea Britanie

Un bebelus de 13 zile din Marea Britanie a devenit cea mai tanara victima a coronavirusului dupa ce a decedat in urma infectarii, fara sa fi avut alte comorbiditati, potrivit Serviciului National de Sanatate britanic.

Parlamentul European, rezolutie privind negocierile post-Brexit: Divergentele persista; guvernul britanic insista sa negocieze numai domenii care sunt in interesul Regatului Unit

Parlamentul European a adoptat, joi, o rezolutie prin care a luat act de rezultatele actuale ale negocierilor dintre UE si Marea Britanie privind un nou parteneriat post-Brexit si de planurile de intensificare a discutiilor pentru luna iulie. in document, Parlamentul isi exprima regretul ca inca persista divergente substantiale intre parti, cu toate ca a ramas putin timp pentru incheierea unui acord privind relatiile viitoare dintre UE si Regatul Unit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )