Libnet.ro
UNICEF

10:30

Brexit Un nou test pentru Theresa May: S-ar putea confrunta cu un nou vot de ncredere n Parlament, dupa ce a supravietuit celui din propriul partid

Hotnews Hotnews,
 Brexit Un nou test pentru Theresa May: S-ar putea confrunta cu un nou vot de ncredere n Parlament, dupa ce a supravietuit celui din propriul partid

Partidul Laburist, principalul partid de opozitie, va cere luni o motiune de cenzura in Parlament impotriva premierului Theresa May in cazul in care aceasta nu anunta o data exacta la care sa fie supus votului acordul Brexit, spun surse din partid citate de Reuters. continuă pe Hotnews

BREXIT. Theresa May vorbeste despre pagube ireparabile in cazul unui al doilea referendum

Premierul britanic Theresa May ar urma sa le vorbeasca parlamentarilor britanici despre pagubele ireparabile pe care le-ar putea provoca un al doilea referendum privind Brexitul, informeaza Reuters si.

THERESA MAY, DESPRE BREXIT: Un nou referendum ar fi impotriva vointei poporului

Prim-ministrul britanic, Theresa May, isi va afirma opozitia fata de organizarea unui al doilea referendum pe tema Brexitului.

Iohannis, intalnire cu Theresa May: Vreau sa o incurajez un pic. Cum decurge negocierea pentru Brexit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca va avea o intalnire bilaterala cu premierul britanic, Theresa May, pentru a o incuraja in ceea ce priveste situatia Brexitului. Presedintele a mentionat ca, desi Uniunea Europeana vrea un acord, acesta nu poate fi renegociat.

ntlnire Klaus Iohannis - Theresa May. Ce au discutat cei doi oficiali

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, a avut o intalnire cu premierul britanic Theresa May, discutiile vizand negocierile pentru Brexit. Iohannis s-a referit si la situatia romanilor din Marea Britanie si a subliniat ca este important sa nu existe discriminare si sa fie un tratamentul egal pentru toti cetatenii Uniunii Europene - atat cei beneficiari ai acordului de retragere, cat si cei care se vor stabili pe viitor in Regatul Unit.

Rasturnare de situatie in Marea Britanie. Ce pregatesc doi consilieri ai premierului Theresa May

Doi consilieri ai premierului britanic Theresa May elaboreaza planuri privind organizarea unui nou referendum pe tema apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana, afirma surse citate de publicatia The.

Theresa May: ,,Pagube ireparabile n cazul unui al doilea referendum

Premierul britanic Theresa May urmeaza sa-i avertizeze luni pe parlamentari privind pagubele ireparabile pe care le-ar putea provoca, in opinia ei, un al doilea referendum privind Brexitul, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres.

DONALD TUSK: Parlamentarii britanici nu o respecta pe Theresa May

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, a acuzat parlamentarii britanici de o lipsa de respect fata de premierul Theresa May, scrie The Guardian. La sfarsitul summit-ului de la Bruxelles, Tusk a comentat felul in care a fost tratata Theresa May.

IN PARLAMENT: Theresa May respinge un al doilea referendum al Brexitului

Theresa May a respins sec, astazi, indemnuri care se multiplica in Marea Britanie in vederea organizarii unui al doilea referendum pe tema Brexitului, perceput ca o posibila solutie la impasul politic provocat de ostilitatea fata de acordul divortului incheiat cu Bruxellesul, reateaza AFP.

Donald Tusk acuza parlamentarii britanici ca nu o trateaza cu respect pe Theresa May

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, a acuzat parlamentarii britanici de o lipsa de respect fata de premierul Theresa May, scrie The Guardian.

Dialog tensionat intre premierul britanic si Juncker. Ce a enervat-o pe Theresa May (VIDEO)

Schimb tensionat de replici intre premierul britanic si presedintele Comisiei Europene, la Bruxelles. Theresa May a cerut de la oficialii europeni noi garantii care sa o ajute sa obtina ratificarea acordului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )