Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brexit cu probleme financiare pentru Romania

Antena3 Antena3,
Brexit cu probleme financiare pentru Romania

Este o alerta pentru cei 300. 000 de romani din Marea Britanie. Romanii plecati la munca in strainatate au trimis acasa in 2017 nu mai putin de 2,8 miliarde de euro, se arata intr-o statistica a. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Romania este pregatita pentru preluarea si exercitarea cu succes a Presedintiei Consiliului UE. Programul de actiuni este finalizat (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut din nou, joi, ca Romania este pregatita sa asigure cu succes presedintia Consiliului Uniunii Europene incepan de la 1 ianuarie 2019. Vreau sa clarific un aspect.

Vizita presedintelui in Marea Britanie, o reusita pentru Romania

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat astazi intr-o conferinta de presa organizata la Oradea, ca vizita presedintelui Klaus Iohannis in Marea Britanie este o reusita pentru Romania.

Radu Tudor: O veste destul de proasta pentru Romania

Jurnalistul Radu Tudor atrage atentia ca cearta marilor puteri occidentale va avea efecte negative majore asupra Romaniei. O veste destul de proasta pentru Romania: greii lumii occidentale se cearta si.

Zi importanta pentru Romania. Parlamentul European va vota rezolutia privind statul de drept din Romania

Zi extrem de importanta pentru Romania. La Strasbourg, in plenul Parlamentului European, se va vota rezolutia privind statul de drept din Romania. Aceasta contine 13 recomandari si semnaleaza in.

DPIA Lista nationala a activitatilor de prelucrare pentru care este necesara efectuarea unui impact asupra protectiei datelor cu caracter personal

Decizia nr. 174/2018 privind lista operatiunilor pentru care este obligatorie realizarea evaluarii impactului asupra protectiei datelor cu caracter personal Decizia nr. 174/2018), emisa de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 919 din 31 octombrie 2018. Decizia nr. 174/2018 a fost emisa de ANSPDCP in aplicarea art. 35 alin. 4) din Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE GDPR).

Ministerul de Externe reactioneaza dupa anuntul premierului finlandez: Romania este pregatita pentru preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Ministerul Afacerilor Externe a reactionat dupa aparitia in spatiul public a unei declaratii facute de premierul finlandez Juha Sipila prin care se anunta ca Finlanda este pregatita sa preia ea.

VIDEO Piata de carte din Romania este vizibil n crestere, tinerii dau tonul

Piata de carte este in ascensiune, in Romania, desi cifrele sunt inca mult in urma tarilor din jur. Suntem din ce in ce mai conectati cu pietele de carte din Europa si America. Cititi mai jos un interviu cu Magdalena Marculescu, directorul editorial al Editurii Trei, despre trendurile pietei si aflati noutatile cu care vine editura la Targul Gaudeamus. Cea mai bine vanduta carte de la Editura Trei in 2018 este Cele 12 reguli de viata, de Jordan Peterson. Zilele acestea editura va lansa si primul volum din Seminariile lui Jacques Lacan, renumitul psihanalist francez, atat de greu de tradus.

In timp ce PSD vrea sa conteste raportul MCV, CCR declara ca recomandarile sunt obligatorii pentru Romania

In timp ce PSD anunta o miscare de ultim moment si vrea sa conteste la Curtea Europeana de Justitie raportul MCV, Curtea Constitutionala a Romaniei declara ca recomandarile Comisiei Europene sunt obligatorii pentru tara noastra, ca urmare a unei.

Comisia Europeana, raport MCV extrem de dur pentru Romania: Se cere suspendarea implementarii legilor justitiei si procedurilor de numire si de demitere a procurorilor de rang inalt

Comisia Europeana a facut public, marti, Raportul MCV, unul extrem de critic la adresa Romaniei. Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a precizat ca Romania, nu numai ca a sistat cursul.

Comisia Europeana, raport MCV extrem de dur pentru Romania: Se cere suspendarea implementarii legilor justitiei si a procedurilor de numire si de demitere a procurorilor de rang inalt (VIDEO)

Comisia Europeana a facut public, marti, Raportul MCV, unul extrem de critic la adresa Romaniei. Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a precizat ca Romania, nu numai ca a sistat cursul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )