Libnet.ro
UNICEF

19:15

Brexit sub semnul intrebarii: ce se intampla cu romanii din Regat

Playtech Playtech,
Brexit sub semnul intrebarii: ce se intampla cu romanii din Regat

Despre Brexit ai tot auzit in ultima perioada, dar nimeni nu prea stie acum cand sau cum va iesi Marea Britanie din Uniunea Europeana. Extrem de interesati de cum vor evolua lucrurile sunt romanii care traiesc in Regat. Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat, vineri, optimist. Seful statului spera la o iesire ordonata a Marii Britanii [] . continuă pe Playtech

Serban Nicolae pune sub semnul intrebarii aderarea la EPPO: Ne-am cam grabit

Senatorul PSD Serban Nicolae spune ca este anticonstitutional ca procurorul-sef, functie pentru care este finalista Laura Codruta Kovesi, ca si procurorul care va reprezenta Romania la EPPO sa lucreze in afara tarii. Ne-am grabit.

Iohannis spune ca romanii din Marea Britanie nu au de ce sa isi faca griji, indiferent ce se intampla cu Brexit-ul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca inca exista sanse pentru o iesire ordonata a Marii Britanii din Uniunea Europeana, insa drepturile cetatenilor romani care traiesc in Regatul Unit sunt foarte bine asigurate indiferent ce se va intampla, pentru ca autoritatile de la Bucuresti au avut si discutii bilaterale cu Londra pentru a avea garantii in orice scenariu.

VIDEO Iohannis spune ca romanii din Marea Britanie nu au de ce sa isi faca griji, indiferent ce se intampla cu Brexit-ul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca inca exista sanse pentru o iesire ordonata a Marii Britanii din Uniunea Europeana, insa drepturile cetatenilor romani care traiesc in Regatul Unit sunt foarte bine asigurate si stam bine, indiferent ce se va intampla, pentru ca autoritatile de la Bucuresti au avut si discutii bilaterale cu Londra pentru a avea garantii in orice scenariu.

Brexit: Un importator de hartie igienica din Marea Britanie face stocuri de 600 de tone de role, de frica unei crize

Unul dintre cei mai importanti importatori de hartie igienica din Marea Britanie a decis sa faca stocuri consistente pentru a se asigura ca poate sa mentina aprovizionarea in cazul unui Brexit fara acord cu Uniunea Europeana. Compania Wepa, cu patronat german, a stocat inca 600 de tone de hartie igienica peste stocurile obisnuite de [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )